Sport

Ciprian Tătărușanu, făcut praf după prestația din Fiorentina – AC Milan 4-3: „Jucător de Serie D. Are mâinile de unt!”

Ciprian Tătărușanu s-a întors cu ghinion pe Artemio Franchi. Portarul Milanului a luat patru goluri de la Fiorentina, fosta sa echipă, și a fost desființat de fani pe internet.
21.11.2021 | 00:27
Ciprian Tatarusanu facut praf dupa prestatia din Fiorentina  AC Milan 43 Jucator de Serie D Are mainile de unt
ADVERTISEMENT

Ciprian Tătărușanu a fost titular pentru a șasea oară în poarta lui AC Milan în acest sezon de Serie A, dar seara a fost cu ghinion pentru fostul internațional român.

Fost jucător la Fiorentina în perioada 2014-2017, „Tătă” nu s-a acomodat deloc cu revenirea pe Artemio Franchi, trupa din Firenze umplându-i sacul goalkeeperului în vârstă de 35 de ani.

ADVERTISEMENT

Fiorentina a învins-o cu 4-3 pe AC Milan, Tătărușanu greșind clar la golul prin care gazdele au deschis scorul. Eroarea i-a scos din minți pe fanii „rossonerilor”, care l-au bombardat cu critici pe rețelele de socializare.

Ciprian Tătărușanu, asaltat cu critici după ce a greșit grav în Fiorentina – AC Milan 4-3

Declinul „Diavolului Milanez” pe Artemio Franchi a început încă din minutul 15, atunci când gazdele au deblocat tabela prin Duncan. Ciprian Tărușanu a scăpat mingea în urma unui corner, Gabbia nu a avut reacție, iar Duncan a făcut 1-0.

ADVERTISEMENT

Pe teren, Ibrahimovic l-a certat pe fundașul în vârstă de 22 de ani, dar pe internet, portarul român a fost găsit țap ispășitor,

„Când e nesigur, Tătărușanu e de r*hat”, a scris, nervos, un fan al echipei antrenate de Stefano Pioli.

ADVERTISEMENT

Un alt utilizator al Twitter-ului a fost ironic la adresa lui Tătărușanu, amintind de perioada românului la Fiorentina. N-a scăpat nici Giacomo Boneventura, care acum este la Firenze, deși s-a consacrat pe San Siro.

„Nu le-a spus nimeni lui Tătărușanu și Bonaventura că s-au transferat acum mult timp”, a fost reacția hilară.

ADVERTISEMENT

Nu doar primul gol al Fiorentinei a stârnit reacțiile de furie ale fanilor „rossoneri”. Un suporter îl consideră vinovat pe „Tătă” pentru toate reușitele gazdelor.

„Tătărușanu nu a apărat nimic! Nu se poate așa ceva”, s-a revoltat susținătorul Milanului.

„Rușine Ciprian Tătărușanu!”

Deși a avut prestații lăudate până acum în absența lui Mike Maignan, Tătărușanu i-a scos din minți pe unii dintre fanii lui AC Milan, care abia așteaptă ca francezul să revină între buturi: „Rușine Ciprian Tătărușanu! Am pierdut punctele astea din cauză că Maignan este accidentat. Trebuia să se întâmple mai devreme sau mai târziu”.

„Când se întoarce Mike Maignan? Tătărușanu ar putea costa-o pe titlul pe Milan în acest sezon. A apărat grozanic în seara asta”, a adăugat un alt internaut.

Pe lângă cele șase meciuri de Serie A, Ciprian Tătărușanu a fost utilizat de Pioli și în două partide de Champions League. În această perioadă, românul a încasat un total de 12 goluri și a păstrat o singură dată intactă poarta lui AC Milan.

„Gabbia și Tătărușanu sunt jucători de Serie D! Tătărușanu are mâinile de unt!”, a comentat un alt suporter supărat, după Fiorentina – AC Milan 4-3.

În urma acestui rezultat, AC Milan rămâne pe locul 2, cu 32 de puncte, la fel ca liderul Napoli, dar cu un golaveraj inferior și cu un meci mai mult disputat. Napoletanii au derby duminică, 21 noiembrie, cu ocupanta locului 3, Inter Milano.

ADVERTISEMENT