Fotbal intern

Ciprian Tătărușanu îl apară pe Andrei Vlad: „Nimeni nu scapă de criticile patronului”

03.09.2018 | 18:16
Ciprian Tătărușanu îi ia apărarea lui Andrei Vlad

Titular echipei naționale a României, Ciprian Tătărușanu, îi ia apărarea portarului celor de la FCSB, Andrei Vlad. Tânărul goalkeeper este principalul vinovat pentru faptul că roș-albaștrii au ratat calificarea în grupele Europa League, după gafa comisă în returul cu Rapid Viena, dar Tătărușanu susține că lumea nu ar trebui să mai fie atât de dură cu Vlad.

Ciprian Tătărușanu a fost prezent la partida dintre FCSB și FC Botoșani, încheiată cu scorul de 2-2, și nu înțelege reacția lui Gigi Becali, care a ținut din nou să îl critice pe Andrei Vlad: „A trecut ceva vreme de când nu am mai văzut un meci al FCSB. Aseară am avut ocazia să văd meciul cu FC Botoşani şi nu ştiu de ce Andrei Vlad a fost criticat pentru acest meci. Adică nu ştiu ce ar fi putut să facă în plus!”, a spus Tătăruşanu.

Replica lui „Tătă” vine după ce Becali l-a criticat din nou pe Andrei Vlad: „Nu a mai greșit la fel de mult ca la meciul cu Viena. Nici trei de Gigi Buffon nu apărau primul gol marcat de Botoșani. Cât despre discuția pe care am purtat-o cu el, i-am spus să nu mai paseze în lateral. Dă, mă, în față, că nu ești Maradona! El, tot așa. A pasat în lateral, a dat o dată la adversar. O să-i spun iar: ’Băi, văd că nu ai ascultat ce ți-am spus’. Ce să fac…”, a spus Gigi Becali.

Ciprian Tătărușanu îl apără pe Andrei Vlad: „Nu a scăpat nimeni de criticile patronului”

Chiar dacă îl apără pe Andrei Vlad, Ciprian Tătăruşanu nu vrea să-i dea sfaturi tânărului portar al formaţiei lui Becali şi crede că patronul FCSB are aceeaşi atitudine critică faţă de toţi jucătorii săi: “Nu sunt în măsură să dau sfaturi, pentru că nu îl cunosc, l-am văzut doar un meci jucând. Cred că cel mai în măsură să vorbească este antrenorul cu portarii de la FCSB, Marius Popa. El poate să-i dea sfaturi, el îl cunoaşte mult mai bine. Având în vedere criticile, nu cred că este vreun jucător de la FCSB care a scăpat de criticile patronului, deci pare deja ceva normal”, a spus portarul naționalei.

Cât despre faptul că Bogdan Lobonț, cel care face parte din staff-ul tehnic al selecţionerului Cosmin Contra, a mers în cantonamentul echipei de tineret pentru a-l întâmpina şi încuraja pe Andrei Vlad, Tătăruşanu spune că sfaturile fostului portar de la Ajax şi AS Roma îi vor prinde foarte bine portarului naţionelei de tineret: „Sunt sfaturi care vin de la un fost mare portar, cu mare experienţă. Asta e viaţa portarilor. La meciul cu Rapid Viena, după ce a greşit el a mai fost şi altă greşeală”, a încheiat Tătăruşanu.