Tătăruşanu a lăsat politeţurile: “Execrabil, sub orice critică!”

ROMÂNIA-SUEDIA 1-0
Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
28/03/2018, 00:37
Tătăruşanu a lăsat politeţurile: “Execrabil, sub orice critică!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Obişnuitul titular al postului de portar în naţionala României, Ciprian Tătăruşanu, a fost doar pe bancă la prima partidă a tricolorilor în 2018, în Israel. Cosmin Contra i-a oferit o şansă fostului portar al FCSB, Florin Niţă, care în iarnă s-a transferat la Sparta Praga, împreună cu Nicuşor Stanciu.

Tătăruşanu şi-a reluat însă locul de titular la meciul cu Suedia. Deja călit în atâtea bătălii ale echipe naţionale portarul lui FC Nantes nu se îmbată cu apă rece după acest 1-0 cu Suedia, chiar dacă e un rezultat de palmares.

Nu se îmbată cu apă rece după cele două succese

“Am câştigat, ceea ce este bine, am câştigat şi în Israel, am adunat două victorii, dar au fost doar nişte meciuri amicale. Nu am obţinut aceste rezultate pentru vreo campanie de calificare. Trebuie să muncim şi să încercăm să ne calificăm pentru Euro.

Armosfera a fost extraordinară, dar nu mi-a plăcut sub nici o formă gazonul. Păcat de un asemenea stadion ca o bijuterie, pentru că gazonul a fost execrabil, sub orice critică. Nici nu puteai să stai pe el. Bine, şi pentru ei a fost la fel, dar asta nu explică de ce gazonul e atât de prost”

Închide ×