Fotbal intern

Ciprian Tătărușanu, interviu inedit pe site-ul FRF: ”A fost un an minunat”

23.12.2019 | 15:39
Ciprian Tatarusanu interviu inedit pe siteul FRF A fost un an minunat
ADVERTISEMENT

Portarul echipei naționale a României, Ciprian Tătărușanu, a acordat un interviu inedit pe site-ul oficial al FRF în care a făcut bilanțul la finalul anului 2019.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,55 este cota pentru ”ambele marcheză și peste 2,5 goluri” la meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele
ADVERTISEMENT

Ciprian Tătărușanu, interviu inedit pe site-ul FRF: ”A doua parte a anului a fost mai puțin reușită”

”Din punct de vedere personal a fost un an minunat. Soția mea a născut o fetiță, pe Isabel! Acesta a și fost cel mai frumos moment al meu din 2019”, a declarat Ciprian Tătărușanu în interviul acordat FRF.

”Pe plan profesional, prima parte a fost una bună, cu rezultate satisfăcătoare atât pentru Nantes, cât și pentru echipa națională. A doua parte a fost mai puțin reușită pentru că am ratat calificarea directă la Campionatul European, iar la Lyon am jucat un singur meci”, a spus portarul.

ADVERTISEMENT

”Obiectivul pe 2020 este să mă calific cu echipa națională”

”Debutul la Lyon a fost un moment plăcut, ținând cont că am avut o evoluție sigură, iar echipa a câștigat. E clar că nu sunt mulțumit cu statutul meu de la club, dar atât în viață, cât și în fotbal, totul se poate schimba de la o zi la alta”, a afirmat Tătărușanu.

”Obiectivul pe 2020 este să fiu sănătos și să mă calific cu echipa națională la turneul final. De asemenea, îmi doresc să-mi ajut cât mai mult echipa de club. Sunt multe obiective, sper să mi le îndeplinesc pe toate”, a precizat portarul lui Lyon.

ADVERTISEMENT

”Sper să îndeplinim obiectivul cu Rădoi”

”Cu Islanda este un joc extrem de important. Trebuie să ne calificăm pentru că pentru unii dintre jucătorii naționalei va fi ultima șansă de a evolua la un turneu final”, a menționat Ciprian Tătărușanu.

”Îmi doresc să lucrez cât mai bine împreună cu Mirel Rădoi și să îndeplinim obiectivul comun: calificarea la Euro 2020”, a încheiat Ciprian Tătărușanu interviul pentru s ite-ul oficial al FRF.

ADVERTISEMENT

Tătărușanu a debutat la Lyon după 6 luni

Ciprian Tătărușanu a așteptat aproape șase luni pentru a debuta într-un meci oficial pentru cei de la Olympique Lyon. Om de bază în naționala României, portarul a fost integralist în meciul din Cupa Ligii Franței câștigat de Lyon, scor 4-1, contra celor de la Toulouse.

România va evolua, în deplasare, cu Islanda, în play-off-ul Ligii Naţiunilor, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon. Dacă vor câştiga acestă întâlnire, tricolorii vor întâlni, tot în deplasare, învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria, pentru un loc la Euro 2020.

ADVERTISEMENT