Sport

Ciprian Tătărușanu, lăudat de presa din Italia după primul meci fără gol primit la Milan: ”Providențial”. Video

Milan a urcat pe primul loc în Serie după victoria cu Torino, iar presa din Italia l-a elogiat pe Ciprian Tătărușanau aflat la primul meci fără gol primit în acest sezon.
27.10.2021 | 09:11
Ciprian Tatarusanu laudat de presa din Italia dupa primul meci fara gol primit la Milan Providential Video
ADVERTISEMENT

”Rossonerii” s-au impus cu 1-0 după un gol reușit devreme de Olivier Giroud, iar portarul român a avut câteva intervenții extraordinare prin care a păstrat rezultatul intact.

Tătărușanu a avut o nouă prestație foarte bună, la fel ca și în partida câștigată în weekend cu Bologna, atunci când a primit două goluri, unul dintre ele chiar de la coechipierul său Zlatan Ibrahimovic.

ADVERTISEMENT

Presa din Italia, cuvinte de laudă pentru Ciprian Tătărușanu după victoria Milanului

Ciprian Tătărușanu pare să profite la maximum de absența din cauza unei accidentări a francezului Mike Maignan, face meciuri fantastice în poarta Milanului și primește laude din partea presei italiene.

După întâlnirea câștigată la limită cu Torino, site-ul tuttomercatoweb.com i-a acordat nota 6,5 portarului român: ”Primul meci în care ține poarta închisă în acest sezon. Nu a fost foarte ocupat, dar a fost decisiv la ocazia lui Sanabria refuzându-i acestui egalarea. A fost providențial pe final”.

ADVERTISEMENT

Tătărușanu a primit aceeași notă și în cotidianul Gazzetta dello Sport: ”Torino nu l-a pus sub presiune, dar timpii morți sunt și mai periculoși. În final, Torino și-a creat trei șanse de gol, dar românul a fost mereu acolo, mai ales la ocazia lui Sanabria. Giroud și Tătărușanu sunt noile arme ale lui Pioli”.

Tătărușanu, vorbește despre cinismul Milanului

La finalul partidei, portarul Ciprian Tătărușanu a recunoscut că a avut unele dubii în privința sa din cauza faptului că nu a mai jucat de mult: ”Când nu joci mult timp apar întrebări despre cum te vei descurca. Dar mi-am revenit repede și pentru că îmi cunosc de un an și jumătate colegii. Sper să joc mereu la acest nivel și să-mi ajut echipa.

ADVERTISEMENT

În final, Torino a pus presiune pe noi cu mingi înalte. Mă bucur că am păstrat poarta intactă, dar sunt mai fericit că am câștigat. A fost un joc greu, dar și noi suntem o echipă dură și cinică. Am suferit puțin, dar ne-am luptat până la final păstrând nivelul ridicat.

Ștacheta este ridicată acum și trebuie să ne menținem concentrarea la cele mai înalte cote. Cine este mai concentrat și mai hotărât acela va câștiga. Noi ne pregătisem acest joc cu mingi lungi, Giroud a fost foarte bun la duelurile cu fundașii adverși”.

ADVERTISEMENT

70% din pozele de pe Instagram sunt cu familia!

Italienii au remarcat faptul că lui Ciprian Tătăruşanu nu îi place lumina reflectoarelor: ”Nu sunt un băiat care să meargă în cluburi”, spune portarul român, iar italienii scriu despre cât de diferit este ”Tătă” de stereotipul portarului instinctiv, vocal şi puţin… nebun.

În schimb, Ciprian Tătăruşanu este liniştit, rezervat, locuieşte într-o vilă de la marginea oraşului Milano, iar când nu se antrenează se dedică familiei. Are trei copii alături de Antoaneta, soţia sa, iar 70% din pozele sale de pe Instagram sunt cu familia, remarcă miraţi italienii.

După victoria cu Torino din etapa a 10-a din Serie A, AC Milan este pe primul loc în clasament, cu 28 de puncte, fiind urmată de Napoli, cu 25 de puncte, dar care urmează să joace joi, 28 octombrie, cu Bologna.

ADVERTISEMENT