Fotbal international

Ciprian Tătărușanu, negocieri pentru un transfer la Beșiktaș! E dorit de Mircea Lucescu

20.05.2019 | 23:51
Ciprian Tatarusanu negocieri pentru un transfer la Besiktas E dorit de Mircea Lucescu

Portarul echipei FC Nantes, Ciprian Tătărușanu, se află în negocieri pentru un transfer la formația turcă Beșiktaș Istanbul. Internaționalul român în vârstă de 33 de ani a refuzat să-și prelungească înțelegerea cu gruparea franceză, iar antrenorul Vahid Halilhodzic a decis să nu-l mai folosească în acest sezon.

Ciprian Tătărușanu, negocieri pentru un transfer la Beșiktaș

Prima variantă de transfer pentru portarul român a fost tot din Ligue, de serviciile sale scriindu-se că este interesată Rennes, formație eliminată cu greu de Arsenal Londra în optimile de finală ale Europa League. Însă, portarul francez 20minutes.fr a scris că Ciprian Tătărușanu ar fi intrat în negocieri cu Beșiktaș Istanbul, echipă aflată pe locul trei în Superliga Turciei.

Presa turcă a preluat știrea și a menționat că portarul Ciprian Tătărușanu va veni la Beșiktaș Istanbul pe filiera Mircea Lucescu, tehnicianul urmând să fie anunțat în zilele viitoare ca noul antrenor al ”vulturilor”. Deși nu este dorit de fani, președintele Fikret Orman pare hotărât să-l numească pe tehnicianul român în șlocul lui Șenol Guneș care va merge cu normă întreagă la naționala Turciei, iar jurnaliștii de pe Bosfor au anunțat că românul va avea un salariu anual de două milioane de euro.

Ciprian Tătărușanu se salută cu Aleksandar Mitrovic în meciul România - Serbia din Liga Națiunilor
Ciprian Tătărușanu se salută cu Aleksandar Mitrovic în meciul România – Serbia din Liga Națiunilor

Tătărușanu ar urma să-l înlocuiască pe Loris Karius

Ciprian Tătărușanu ar reprezenta o variantă ieftină pentru Beșiktaș, deoarece ar urma să vină liber de contract. Turcii sunt în căutarea unui portar sigur pentru a-l înlocui pe germanul Loris Karius, cel care i-a exasperat cu greșelile în acest sezon. Ceilalți trei portari din lotul ”vulturilor” în acest moment sunt veteranul Tolga Zengin și tinerii Ersin Destanoglu și Utku Yuvakuran.

Portarul român Ciprian Tătăruşanu a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu FC Nantes, care expiră la finalul actualului sezon. El nu a mai apărat din 12 aprilie şi probabil că nu o va mai face în această ediţie de campionat din ligue 1, din care a mai rămas doar o etapă, ţinând cont de relaţia tensionată pe care o are cu clubul şi cu antrenorul.