Sport

Ciprian Tătărușanu nu e iubit la AC Milan. Reacție furibundă a unui coechipier la adresa românului în meciul cu AS Roma. Video

Ciprian Tătărușanu l-a enervat la culme pe un coechipier în meciul AC Milan - AS Roma, scor 2-2. Portarul român se află în continuare în dizgrația italienilor.
09.01.2023 | 22:12
Ciprian Tatarusanu nu e iubit la AC Milan Reactie furibunda a unui coechipier la adresa romanului in meciul cu AS Roma Video
Ciprian Tătărușanu l-a scos din sărite pe un coechipier de la AC Milan în meciul cu AS Roma. Sursă foto: captură Twitter - @Universo AC Milan.
ADVERTISEMENT

Ciprian Tătărușanu a fost titular în prima parte a sezonului la AC Milan și a apărat și în primele două meciuri din 2023. Deși „rossonerii” au obținut patru puncte în două meciuri în noul an, evoluțiile portarului român sunt tot mai puțin apreciate. Fikayo Tomori, fundașul central al campioanei Italiei, a reacționat furios la adresa lui Tătărușanu după un corner executat de oaspeți.

Ciprian Tătărușanu l-a scos din sărite pe Fikayo Tomori după un corner în meciul AC Milan – AS Roma 2-2

AC Milan nu a reușit să câștige toate cele trei puncte cu AS Roma, deși a condus cu 2-0 până în minutul 87. Ibanez și Abraham au adus egalarea pentru formația condusă de Jose Morinho, iar Ciprian Tătărușanu a fost pus la zid la fel ca în ultimele partide.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, portarul român l-a scos din sărite pe Fikayo Tomori după un corner executat din partea dreaptă de adversari. Cel mai probabil, fundașul englez i-a reproșat fostului fotbalist din naționala României faptul că a ezitat să iasă și nu a intervenit la mingea respinsă în corner de Davide Calabria.

Fotbalistul cumpărat de AC Milan în vara lui 2021 de la Chelsea pentru 31,6 milioane de euro a dat din mâini și a țipat, vizibil deranjat de prestația fostului portar de la Fiorentina.

ADVERTISEMENT

Fikayo Tomori, o altă reacție nervoasă la adresa lui Ciprian Tătărușanu

Nu este prima oară când Fikayo Tomori are o reacție furibundă la adresa lui Ciprian Tătărușanu. Fostul fotbalist de la Chelsea a fost scos din sărite de portarul român și în amicalul pierdut de italieni cu Arsenal în luna decembrie a anului trecut.

Mai exact, fotbalistul aflat pe gazon în meciul Anglia U21 – România U21 de la Euro 2019, i-a reproșat lui Tătărușanu golul primit, ulterior șutând puternic în propria poartă. Rămâne de văzut dacă portarul român va rămâne titular la Milan pentru meciurile următoare.

ADVERTISEMENT

Mike Maignan, goalkeeperul titular al lui Milan este în continuare accidentat, însă campioana Italiei l-a transferat pe Devis Vasquez la începutul anului. Portarul în vârstă de 24 de ani ar putea debuta în echipa lui Milan, în meciul din Cupa Italiei cu Torino.

Ciprian Tătărușanu a primit nota 5,5 după AC Milan – AS Roma 2-2

Italieni au notat evoluția lui Ciprian Tătărușanu în derby-ul AC Milan – AS Roma, încheiat 2-2, în etapa a 17-a din Serie A. „Și-a petrecut toată prima repriză ca spectator, fiind nevoit să fie atent doar la șutul lui Zalewski, care s-a dus puțin pe lângă.

ADVERTISEMENT

Chiar și a doua repriză a părut să decurgă fără probleme. La golul de 2-2 ar fi putut replica mai bine”, au scris jurnaliștii italieni, care i-au acordat portarului român nota 5.5. AC Milan se află pe locul 3 în campionat, cu 37 de puncte în 17 partide, la o distanță de 8 puncte de liderul Napoli.

  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Ciprian Tătărușanu, conform Transfermarkt.
  • 14 apariții are Ciprian Tătărușanu pentru AC Milan în actuala stagiune. 
ADVERTISEMENT