Fotbal international

Ciprian Tătăruşanu, penalty apărat în faţa lui Kylian Mbappe! Le-a închis gura contestatarilor din Franţa! Video

03.04.2019 | 23:50
Ciprian Tatarusanu penalty aparat in fata lui Kylian Mbappe Lea inchis gura contestatarilor din Franta Video

Ciprian Tătăruşanu i-a apărat un penalty lui Kylian Mbappe în meciul PSG – Nantes. Portarul român l-a blocat pe tânărul atacant al parizienilor într-un moment în care jurnaliştii francezi anunţau că nu va mai juca până la finalul sezonului, în urma unui conflict cu antrenorul echipei.

Ciprian Tătăruşanu, penalty apărat în faţa lui Kylian Mbappe. Francezul îl învinsese prima oară

În minutul 65 al meciului PSG – Nantes, partidă din semifinalele Cupei Franţei, parizienii, aflaţi în avantaj pe tabelă, au primit un penalty în urma unui henţ al lui Nicolas Pallois. La prima execuţie a lui Kylian Mbappe, Ciprian Tătăruşanu a fost învins, însă arbitrul a decis ca lovitura să fie repetată, după ce mai mulţi jucători au intrat în careu înainte ca atacantul francez să lovească mingea.

La repetare, Kylian Mbappe a schimbat colţul, însă Ciprian Tătăruşanu a fost la post şi a parat şutul atacantului de 20 de ani. În minutul 85, atacantul francez s-a răzbunat pentru ratare şi l-a învins pe “Tătă” de la 11 metri. Reuşita portarului român a venit într-un moment în care ziarele din Franţa anunţau ca iminentă plecarea fotbalistului de la Nantes.

Jurnaliştii francezi l-au făcut praf pe Tătăruşanu

Înaintea meciului PSG – Nantes, jurnaliştii francezi anunţau că Ciprian Tătăruşanu nu va mai îmbrăca tricoul “canarilor” în urma unui conflict cu Vahid Halihodzic. Mai exact, antrenorul de 66 de ani îl acuza că s-a dat accidentat la partida cu Rennes, de pe 17 martie, dar a fost pe teren la meciurile echipei naţionale a României.

“Implicarea sa zilnică la baza La Jonelière e îndoielnică. Situația lui Tătărușanu, accidentarea subită și recuperarea rapidă pentru jocurile României, totul i-a provocat un surâs ironic lui Halilhodžici la conferința de presă”, au scris cei de la ouest-france.fr. Jurnalistul Manu Lonjon a fost cel care a anunţat că Tătăruşanu nu va mai juca în acest sezon la Nantes. “Se zvoneşte că Tătăruşanu nu va mai juca la FC Nantes. Aflat la finalul contractului care expiră în vară, negocierile pentru o prelungire a înţelegerii ar fi fost tensionate şi fără succes. Jucătorul are o atitudine delăsătoare și Maxime Dupe ar putea fi titular până la finalul sezonului”.