De ce a fost scos Ciprian Tătărușanu din poarta lui Nantes! Cu ce l-a supărat pe antrenorul Halilhodzic

Eduard Nicolae Popa   
în Ligue 1
01/04/2019, 17:27
De ce a fost scos Ciprian Tătărușanu din poarta lui Nantes! Cu ce l-a supărat pe antrenorul Halilhodzic
Ciprian Tătărușanu a trecut rezervă la Nantes. De ce este supărat pe el antrenorul Halilhedzovic

Ciprian Tătărușanu ar putea să își piardă definitiv locul de titular la FC Nantes. Asta după ce antrenorul său, veteranul Vahid Halilhodzic, a fost nemulțumit de faptul că Tătărușanu „s-a dat lovit” la ultimul meci din Ligue 1 dinainte de dubla cu Suedia și Insulele Feroe, pentru ca mai apoi să apară în poarta naționalei României. Bosniacul pare decis să înceapă de acum partidele cu rezerva lui Ciprian, Maxime Dupe.

Ciprian Tătărușanu a fost trecut rezervă în poarta lui FC Nantes

Cotidianul local ouest-france.fr anunță că Ciprian Tătărușanu s-ar putea să își piardă definitiv locul de titular din poarta lui FC Nantes. Vahid Halihodzic este numulțumit de faptul că portarul său de bază ar fi anunțat că s-a accidentat, înaintea partidei cu Reims, din 17 martie. El a apărat însă poarta naționalei României în dubla cu Suedia și Insulele Feroe din 23 și 26 martie.

„Implicarea sa zilnică la baza La Jonelière e îndoielnică. Situația lui Tătărușanu, accidentarea subită și recuperarea rapidă pentru jocurile României, totul i-a provocat un surâs ironic lui Halilhodžici la conferința de presă”, au notat jurnaliștii francezi.

Ciprian Tătărușanu va rămâne rezervă la Nantes?

Renunță FC Nantes la Ciprian Tătărușanu?

Ciprian Tătărușanu a intrat în ultimul an de contract la FC Nantes. Chiar dacă a anunțat că își dorește să rămână la formația franceză, supărarea lui Halilhodzic ar putea să îl scoată din calculi pe titularul naționalei României până la sfârșitul actualei stagiuni.

De altfel, rezerva Maxime Dupe a fost titular și în meciul din ultima etapă. Portarul de 26 de ani a fost crescut la academia lui Nantes și a adunat în acest sezon 5 partide în Ligue One în care a încasat 10 goluri.  Cu toate acestea, antrenorul lui Nantes s-ar putea să se răzgândească după ultima partidă jucată în Ligue 1. „Canarii” au pierdut cu 2-3, chiar dacă au condus cu 2-0. Toate cele trei goluri încasate au venit în parcurs de 7 minute.

  • 52 de meciuri are Ciprian Tătărușanu la naționala României
  • 2,5 milioane de euro este cota lui Tătărușanu, potrivit transfermarkt.de
Închide ×