Ciprian Tătăruşanu s-a accidentat în St. Etienne – Nantes 3-0! Ce s-a întâmplat după înlocuirea românului. Video

Iuliana Spirache   
in Ligue 1
30/11/2018, 23:58
Ciprian Tătăruşanu s-a accidentat în St. Etienne – Nantes 3-0! Ce s-a întâmplat după înlocuirea românului. Video
Ciprian Tătăruşanu s-a accidentat în St. Etienne - Nantes 3-0

Ciprian Tătăruşanu, portarul titular de la echipa naţională a României, s-a accidentat în partida St. Etienne – Nantes, scor 3-0, din Ligue 1. Goalkeeperul care a evoluat şi pentru FCSB a acuzat probleme la spate şi a fost schimbat în minutul 51.

Imediat după ce a început a doua repriză a meciului St. Etienne – Nantes, scor 3-0, Ciprian Tătăruşanu le-a transmis membrilor staff-ului tehnic al echipei sale că are dureri în zona spatelui. Internaţionalul român a încercat să forţeze, dar a cerut să fie înlocuit în minutul 51, iar şansele ca acesta să stea departe de teren o bună perioadă de timp sunt mari. Ciprian Tătăruşanu a mai avut asemenea probleme şi când se afla sub  contract cu FCSB.

Ciprian Tătăruşanu s-a accidentat în St. Etienne – Nantes 3-0

Ciprian Tătăruşanu a ieşit accidentat, iar în locul acestuia a intrat Dupe. Absenţa internaţionalului român din meciul St. Etienne – Nantes s-a simţi imediat. Noul intrat a degajat imediat într-un adversar, iar doar faptul că acesta a comis henţ le-a privat pe gazde de deschiderea scorului. Înlocuitorul lui Ciprian Tătăruşanu a gafat decusuv, după ce a ezitat să iasă pe o centrare, iar Beric a înscris.

Nantes a încasat trei goluri după ce Ciprian Tătăruşanu a fost înlocuit cu Dupe. Robert Beric (minutul 72), Wahabi Khazri (minutul 84) şi Timothee Kolodziejczak (minutul 90) au înscris pentru Saint Etienne. VIDEO

Închide ×