Ciprian Tătăruşanu s-a accidentat în St. Etienne – Nantes 3-0! Ce s-a întâmplat după înlocuirea românului. Video

Claudiu I    Iuliana Spirache   
in Ligue 1
30/11/2018, 23:58
Ciprian Tătăruşanu s-a accidentat în St. Etienne – Nantes 3-0! Ce s-a întâmplat după înlocuirea românului. Video
Ciprian Tătăruşanu s-a accidentat în St. Etienne - Nantes 3-0

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Ciprian Tătăruşanu, portarul titular de la echipa naţională a României, s-a accidentat în partida St. Etienne – Nantes, scor 3-0, din Ligue 1. Goalkeeperul care a evoluat şi pentru FCSB a acuzat probleme la spate şi a fost schimbat în minutul 51.

Imediat după ce a început a doua repriză a meciului St. Etienne – Nantes, scor 3-0, Ciprian Tătăruşanu le-a transmis membrilor staff-ului tehnic al echipei sale că are dureri în zona spatelui. Internaţionalul român a încercat să forţeze, dar a cerut să fie înlocuit în minutul 51, iar şansele ca acesta să stea departe de teren o bună perioadă de timp sunt mari. Ciprian Tătăruşanu a mai avut asemenea probleme şi când se afla sub  contract cu FCSB.

Ciprian Tătăruşanu s-a accidentat în St. Etienne – Nantes 3-0

Ciprian Tătăruşanu a ieşit accidentat, iar în locul acestuia a intrat Dupe. Absenţa internaţionalului român din meciul St. Etienne – Nantes s-a simţi imediat. Noul intrat a degajat imediat într-un adversar, iar doar faptul că acesta a comis henţ le-a privat pe gazde de deschiderea scorului. Înlocuitorul lui Ciprian Tătăruşanu a gafat decusuv, după ce a ezitat să iasă pe o centrare, iar Beric a înscris.

Nantes a încasat trei goluri după ce Ciprian Tătăruşanu a fost înlocuit cu Dupe. Robert Beric (minutul 72), Wahabi Khazri (minutul 84) şi Timothee Kolodziejczak (minutul 90) au înscris pentru Saint Etienne. VIDEO

Închide ×