Fotbal intern

Ciprian Tătărușanu s-a accidentat și nu va juca în Reims – Nantes! Emoții pentru Contra

17.03.2019 | 12:54
Ciprian Tatarusanu sa accidentat si nu va juca in Reims  Nantes Emotii pentru Contra

Portarul Ciprian Tătărușanu s-a accidentat în timpul unui antrenament din această săptămână și nu va juca în meciul Reims – Nantes, din etapa cu numărul 29 din Ligue 1. Oficialii ”canarilor” nu au anunțat despre ce este vorba, dar se pare că internaționalul român nu a suferit o accidentare prea gravă. Cu toate acestea, antrenorul Vahid Halilhodzic a decis să nu-l convocae pentru întâlnirea cu Reims.

Ciprian Tătărușanu s-a accidentat și nu va juca în Reims – Nantes

Goalkeeperul Ciprian Tătărușanu s-a accidentat ușor la antrenamentul de sâmbătă și nu va putea evolua în partida Reims – Nantes, care este programată duminică, de la ora 16:00, pe Stade Auguste-Delaune II. Vestea este una grea pentru selecționerul echipei naționale a României, Cosmin Contra, care se baza pe portarul ”canarilor” pentru meciurile cu Suedia și Insulele Feroe.

Deocamdată nu există mai multe detalii despre ce fel de accidentare este vorba, dar se pare că nu este nimic grav și Ciprian Tătărușanu va răspunde convocătii la prima reprezentativă. Cosmin Contra a pierdut deja doi jucători în vederea debutului în preliminariile Campionatului European din 2020, care va avea loc la 23 martie, de la ora 19:00, în deplasare, cu reprezentativa Suediei.

Ciprian Tătărușanu în timpul unui antrenament la echipa națională a României
Ciprian Tătărușanu în timpul unui antrenament la echipa națională a României

Contra i-a pierdut deja pe Chiricheș și Țucudean

Primul fotbalist care s-a accidentat înaintea începerii preliminariilor Euro 2020 a fost căpitanul Vlad Chiricheș. Fundașul central al formației SSC Napoli abia revenise pe teren după o pauză de cinci luni și a suferit o ruprută musculară în partida retur cu FC Salzburg din optimile de finală ale Europa League. El a fost înlocuit la lot cu Ionuț Nedelcearu. O altă pierdere este atacantul George Țucudean, care a fost deja înlocuit cu Andrei Ivan.

Astfel, cei 24 de jucători alături de care selecționerul Cosmin Contra va ataca meciurile cu Suedia (23 martie, ora 19:00, la Solna) și Insulele Feroe (26 martie, ora 21:45, la Cluj) sunt următorii:

Portari: Ciprian Tătărușanu (FC Nantes), Costel Pantilimon (Nottingham Forest), Florin Niță (Sparta Praga)

Fundași: Cristian Manea (CFR Cluj), Romario Benzar (FCSB), Cristian Săpunaru (Kayserispor), Ionuț Nedelcearu (FC Ufa), Dragoș Grigore (Ludogoreț), Cosmin Moți (Ludogoreț), Cristian Ganea (Numancia), Nicușor Bancu (U Craiova)

Mijlocași: Tudor Băluță (FC Viitorul), Răzvan Marin (Standard Liege), Paul Anton (Krylia Sovetov), Alexandru Cicâldău (U Craiova), Alexandru Chipciu (Sparta Praga), Nicolae Stanciu (Al-Ahli), Ianis Hagi (FC Viitorul), Alexandru Mitriță (New York City FC), Gheorghe Grozav (Kisvarda FC), Ciprian Deac (CFR Cluj)

Atacanți: George Pușcaș (Palermo), Claudiu Keșeru (Ludogoreț), Andrei Ivan (Rapid Viena).