Sport

Edi Iordănescu, anunțul momentului! Ciprian Tătărușanu s-ar putea întoarce la națională: „E posibil să primim o mână de ajutor!”

Edi Iordănescu, selecționerul naționalei României, a vorbit despre posibilitatea ca Ciprian Tătărușanu, portarul italienilor de la AC Milan, să revină între buturile „tricolorilor”.
11.03.2022 | 11:46
Edi Iordanescu anuntul momentului Ciprian Tatarusanu sar putea intoarce la nationala E posibil sa primim o mana de ajutor
Edi Iordănescu, selecționerul naționalei României, a vorbit despre posibilitatea ca Ciprian Tătărușanu, portarul italienilor de la AC Milan, să revină între buturile „tricolorilor”
ADVERTISEMENT

În noiembrie 2020, Ciprian Tătărușanu a anunțat că se retrage de la echipa națională a României.

Ciprian Tătărușanu s-ar putea întoarce la națională

Edi Iordănescu susține că a avut o discuție cu Ciprian Tătărușanu, iar actualul portar de rezervă de la AC Milan i-a transmis faptul că, în cazul în care naționala va avea grave probleme pe postul de portar, ar putea reveni între buturile României.

ADVERTISEMENT

„Nu este o situație tocmai plăcută. Mărturisesc că este un subiect sensibil acesta cu portarii. Niță, care a fost declarat de multe ori omul anumitor jocuri, traversează o perioadă nu foarte bună.

Mărturisesc că, după meciul Inter – Sassuolo am povestit puțin cu Radu și nu era prea încrezător.

ADVERTISEMENT

Am avut o întâlnire și cu Tătărușanu, a fost o discuție mai complexă. Am vrut sa văd care au fost motivele pentru care a decis să se retragă. Am înteles poziția lui. Pot să spun că, dacă va veni un joc foarte important și vom avea probleme mari la nivel de portari, atunci e posibil să primim de la Tătă o mână de ajutor. Am văzut că și Vlad are probleme, nu se mai regăsește în lotul FCSB-ului”, a declarat Edi Iordănescu, în cadrul unei conferințe de presă, la inaugurarea magazinului oficial al echipei naționale de fotbal.

Edi Iordănescu: „Mă încearcă un sentiment de insuficiență!”

Totodată, Edi Iordănescu a vorbit despre cum s-a acomodat pe postul de selecționer al României.

„Există așteptări mari, pentru că venim după o perioada lungă în care lucrurile nu au fost așa cum ne-am dorit. Am furat un tricou de la tatăl meu de acasă. L-am furat acum foarte mulți ani și, după ce m-am asigurat că este curat, am dormit o perioadă lungă cu el sub pernă. Știu că era un tricou al echipei naționale dupa o acțiune, îl adusese în geanta lui. În timp, artileria mea de tricouri și echipamente a devenit mai bogată.

ADVERTISEMENT

Aștept să munceasca și să se dăruiască (n.r. jucătorii), să-și schimbe puțin mentalitatea. Aștept să fiu forțat să ma uit către cât mai mulți dintre ei, să fiu pus în dificultate.

Declarațiile mă interesează mai puțin. Mă interesează ceea ce văd. Am vorbit cu doi antrenori din Liga 1 și săptămâna trecută. Încerc să culeg cât mai multe informații. Pe termen scurt, poate să ne scape un jucător. Dar, pe termen lung, dacă el arată valoare, nu avem cum să-l omitem.

ADVERTISEMENT

Mereu am fost pregătit pentru un volum mare de muncă, dar, sincer, nu mă așteptam la așa ceva. E multă muncă de birou. Mă tot încearcă un sentiment de insuficiență, probabil că este și contactul cu noul stil de muncă.

Încerc, alături de oamenii din jurul meu, să facem o muncă cât mai complexă. De când am semnat, a început numărătoarea inversă. Sunt multe lucruri de pus la punct. Trebuie să înțelegi fiecare jucător în parte.

Mi-ar fi plăcut să-i văd mai mult pe teren pe Moruțan și Cicâldău (n.r. în meciul Barcelona – Galatasaray, 0-0). Mă bucur, totuși, că Cicâldău a intrat puțin și a simțit atmosfera unui meci cu Barcelona”, a mai spus Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT