Fotbal international

Ciprian Tătăruşanu şi-a dat acordul pentru transferul la Napoli! Când are loc întâlnirea decisivă!

11.08.2018 | 13:56
Ciprian Tatarusanu sia dat acordul pentru transferul la Napoli Cand are loc intalnirea decisiva

Ciprian Tătăruşanu şi-a dat acordul pentru transferul la Napoli. Portarul echipei naţionale a României este în faţa celei mai importante mutări din carieră. Fotbalistul de 32 de ani este dorit de Carlo Ancelotti după prestaţiile foarte bune avute în sezonul trecut la Nantes.

Jurnalistul Gianluca Di Marzio a anunţat că Ciprian Tătăruşanu este de acord cu transferul la Napoli, iar detaliile între cele două cluburi urmează să fie puse la punct în acest weekend. Luni seara va avea loc întâlnirea decisivă, la care vor participa Pietro Chiodi, impresarul portarului, şi preşedintele lui Nantes.

Ciprian Tătăruşanu şi-a dat acordul pentru transferul la Napoli

Ciprian Tătăruşanu şi-a dat acordul pentru transferul la Napoli. Italienii vor să-l împrumute pentru un sezon pe portarul de 32 de ani, cu obligativitate de cumpărare definitivă la vară. Formaţiile din Serie A au început să apeleze la acest procedeu din rațiuni care țin de fair-play-ul financiar. În sezonul trecut, Ciprian Tătăruşanu a jucat 37 de partide pentru Nantes.

În această vară, jurnaliştii francezi au scris că Ciprian Tătăruşanu vrea să plece de la Nantes, motivul fiind acela că este nemulţumit de metodele de pregătire ale lui Miguel Cardoso, noul antrenor al “canarilor”. “Tătăruşanu şi Nicolas Pallois, doi jucători experimentaţi, vor să schimbe aerul. Noul antrenor vrea să controleze totul şi impune o mare rigoare la echipă”, au scris cei de la Presse-Ocean. Miguel Cardoso a fost instalat în această vară în funcția de tehnician al echipei FC Nantes, după plecarea italianului Claudio Ranieri. Portughezul a exclus deja din lot mai mulți jucători: Kolbeinn Sigthorsson, Alexander Kacaniklici, Anthony Walongwa şi Yassine El Ghanassy. Aceștia au fost forțați să se antreneze alături de echipa a doua a clubului.

Ciprian Tătăruşanu, apreciat de fanii lui Nantes

Ciprian Tătăruşanu a petrecut cinci sezoane la FCSB, fiind achiziţionat în 2009 de formaţia roş-albastră de la Gloria Bistriţa. Portarul de 32 de ani a ajuns în 2014 la Fiorentina, club l-a luat liber de contract într-un moment în care portarul era cotat la 3,7 milioane de euro. La Nantes, Ciprian Tătăruşanu s-a acomodat rapid şi a devenit unul dintre jucătorii de bază, iar la finalul sezonului s-a clasat pe locul trei la premiul “Canarul Sezonului”, distincţie acordată celui mai bun fotbalist al stagiunii. Fotbalistul român a fost devansat de Abdoulaye Toure şi Emiliano Sala. “Eu nu am fost surprins, pentru că ştiu ce pot. Nu ştiu de ce ar fi o surprindere pentru ceilalţi. Şi în Italia m-am simţit foarte bine, acum mă simt foarte bine în Franţa”, declara Ciprian Tătăruşanu în vară.

Ciprian Tătăruşanu şi-a dat acordul pentru transferul la Napoli
Ciprian Tătăruşanu şi-a dat acordul pentru transferul la Napoli