Fotbal international

Ciprian Tătărușanu și-a primit ”botezul” la Milan în aplauzele lui Ibrahimovic! Românul e în lotul pentru meciul de Europa League. Video

17.09.2020 | 13:56
Ciprian Tatarusanu sia primit botezul la Milan in aplauzele lui Ibrahimovic Romanul e in lotul pentru meciul de Europa League Video
ADVERTISEMENT

Portarul Ciprian Tătărușanu și-a primit ”botezul” la AC Milan în aplauzele superstarului Zlatan Ibrahimovic.

Internaționalul român a fost adus la Milan în această vară de la Olympique Lyon pentru 500.000 de euro și a și debutat într-un meci amical cu Brescia.

ADVERTISEMENT

Titularul postului în echipa națională a României a semnat un contract până în vara anului 2023 cu Milan și va purta tricoul cu numărul 1.

Ce a cântat Ciprian Tătărușanu la ”botezul” la Milan

La scurt timp după ce a parafat înțelegerea cu AC Milan, Ciprian Tătărușanu a primit ”botezul” din partea colegilor, la fel ca și un alt nou venit: Sando Tonali. În cantonamentul italienilor, cei doi jucători au fost nevoiți să le cânte coechipierilor.

ADVERTISEMENT

Portarul român în vârstă de 34 de ani a cântat melodia ”Nel blu, dipinto di blu”, cunoscută şi sub numele de ”Volare”, lansată de Domenico Modugno, în 1958. Prestația artistică a lui Tătărușanu a fost pe placul colegilor, iar Zlatan Ibrahimovic l-a aplaudat tot timpul.

? @gigiodonna99 ci svela, direttamente dal ritiro di Dublino, le 'doti' canore di @sandrotonali e @tatarusanuantonciprian ?? nel consueto rito di iniziazione da cui devono passare tutti i nuovi arrivati ??⚫

Geplaatst door Milannews.it op Woensdag 16 september 2020

Internaționalul român ar putea ddebuta oficial la AC Milan în meciul din deplasare cu Shamrock Rovers, din turul doi preliminar al Europa League. Tătărușanu este unul dintre cei trei portari convocați de antrenorul Stefano Pioli, alături de frații Gianluigi și Antonio Donnarumma.

ADVERTISEMENT

Portarul Ciprian Tătărușanu a oferit primele declarații de la sosirea la AC Milan, el fiind prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă. Românul a dezvăluit că nu a stat prea mult pe gânduri când a primit oferta de a reveni în Italia.

”Clubul vrea să facă lucruri importante, așa cum am văzut și pe piața transferurilor. Când o echipă cu această istorie te sună, este frumos. Am fost fericit și am acceptat imediat să vin aici. Mulți jucători visează să fie la Milan”, au fost primele declarații ale lui Ciprian Tătărușanu la Milan.

ADVERTISEMENT

Tătărușanu  l-a lăudat pe Gianluigi Donnarumma, rivalul său pentru postul de titular: ”Gigio este foarte bun la penalty-uri, este înalt și împinge bine, este foarte dificil pentru cei care trag să se concentreze împotriva portarilor atât de puternici. La fel ca el, și eu salvez des penalty-uri”.

ADVERTISEMENT