Fotbal international

Ciprian Tătărușanu și colegii săi au fost puși în șomaj parțial! Măsurile luate de Olympique Lyon

19.03.2020 | 14:06
Ciprian Tatarusanu si colegii sai au fost pusi in somaj partial Masurile luate de Olympique Lyon
ADVERTISEMENT

Epidemia de coronavirus a afectat toate competițiile sportive din întreaga lume, iar Ciprian Tătărușanu împreună cu colegii săi de la Lyon au fost puși în șomaj parțial.

Tătărușanu, în șomaj parțial la Lyon

Din cauza pandemiei de coronavirus care a lovit și Franța, conducerea lui Olympique Lyon a hotărât ca toți jucătorii, printre care și Ciprian Tătăușanu să intre în șomaj tehnic.

ADVERTISEMENT

„Ţinând cont de măsurile luate de autorităţi în lupta împotriva propagării virusului Covid-19, care au determinat suspendarea tuturor competiţiilor şi antrenamentelor, Olympique Lyon, ca şi alte cluburi din Ligue 1, informează că a pus întregul personal sportiv în şomaj parţial până la noi ordine”, se arată în comunicatul clubului.

  • 34 de ani a împlinit Ciprian Tătărușanu pe 9 februarie

Ceilalți colaboratori ai clubului, plasați în „telemuncă”

Totodată, Olympique Lyon a mai precizat că ceilalți colaboratori ai clubului au fost plasați în „telemuncă”, iar cei a căror prezenţă fizică este necesară pentru continuarea activităţii continuă să lucreze la „Groupama Stadium”, cu respectarea strică a măsurilor de prevenţie contra coronavirusului.

ADVERTISEMENT

Ligue 1 a fost oprit după 28 de etape din cauza amenințării cu coronavirus, iar Olympique Lyon ocupa locul 7, la 9 puncte distanță de cupele europene și la 18 puncte depărtare de PSG.

Ciprian Tătărușanu spera să devină titular în poarta francezilor și a vorbit despre cât de bizar îi este să fie rezerva lui Anthony Lopes: Este normal că nu sunt mulțumit de statutul meu în echipă. Este o situație bizară, dar nu mai este nici pe departe o tragedie.

ADVERTISEMENT

O să fac tot ce îmi stă în putere pentru a juca și pentru a schimba situația. Perioada de mercato din iarnă este scurtă, deci nu mă gândesc la ea”.

„Cel mai dureros atunci când stăm pe banca de rezerve este că ne doare spatele”, a glumit Ciprian Tătărușanu.

ADVERTISEMENT
  • 1.500.000 este cota de piață Ciprian Tătărușanu, conform transfermarkt.com