Life

Ciprian Tătărușanu și iubita lui se căsătoresc. În ce locație de vis vor face nunta

Ciprian Tătărușanu și iubita lui, Antoaneta, se căsătoresc peste câteva zile. Cei doi vor face nunta într-o locație de vis, pe malul Lacului Como din Italia.
23.05.2022 | 22:18
Ciprian Tatarusanu si iubita lui se casatoresc In ce locatie de vis vor face nunta
Ciprian Tătărușanu și iubita lui, Antoaneta, vor face nunta. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ciprian Tătărușanu și iubita lui, Antoaneta, se vor căsători peste câteva zile. Cei doi urmează să facă nunta într-o locație de vis din Italia, acolo unde sunt stabiliți.

Ciprian Tătărușanu și iubita lui se căsătoresc

Portarul de la AC Milan și iubita lui se vor cununa civil joi, 26 mai 2022. Nunta lor va fi una restrânsă, la eveniment fiind invitate aproximativ 50 de persoane, printre care familia și apropiații celor doi, potrivit viva.ro.

ADVERTISEMENT

Ciprian Tătărușanu și Antoaneta au ales o locație spectaculoasă pentru petrecere. Este vorba despre o vilă luxoasă situată pe malul Lacului Como din Italia, unde și actrița Emily Blunt și John Krasinki au făcut nunta, la care a fost invitat și George Clooney.

Mai multe nume celebre au trecut pe la această vilă, printre care și Ducele și Ducesa de Windsor sau Elizabeth Taylor și Nick Hilton. Și Ava Gardner și Frank Sinatra și-au făcut apariția la vilă

ADVERTISEMENT

Logodnica fotbalistului va purta două rochii de mireasă la marele eveniment.

Pe lista invitaților la nuntă se află și unii dinte foștii colegi ai lui Tătărușanu de la Steaua, actuala FCSB, conform sursei citate anterior.

Cei doi sunt împreună de mulți ani și au împreună trei copii. Este vorba despre doi băieți – Sebastian și Matei – și o fată, Isabel. Antoaneta postează regulat fotografii de familie pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Ciprian Tătărușanu familie
Ciprian Tătărușanu și iubita lui au împreună trei copii. Sursa foto: Instagram

Portarul de la AC Milan este împlinit atât în plan personal, cât și profesional. A reușit să bifeze o reușită importantă.

Nunta jucătorului de fotbal vine după ce AC Milan a câștigat al 19-lea titlu de campioană a Italiei. Astfel, Ciprian Tătărușanu are mai multe motive de bucurie în această perioadă.

ADVERTISEMENT

În toamna anului 2020, Tătărușanu a fost transferat de AC Milan de la Lyon, în schimbul a 1.000.000 de euro. În sezonul actual, portarul a jucat 9 meciuri și a reușit să închidă poarta de două ori. Este al doilea fotbalist român care a câştigat titlul cu AC Milan.

ADVERTISEMENT