Fotbal intern

Ciprian Tătăruşanu vrea să plece de la Lyon! Veste teribilă primită de la oficialii clubului

28.08.2019 | 21:56
Ciprian Tatarusanu vrea sa plece de la Lyon Veste teribila primita de la oficialii clubului

Ciprian Tătăruşanu a fost transferat de Lyon în această vară, dar portarul echipei naţionale a României începe să regrete mutarea după o singură etapă disputată în Franța. FANATIK a aflat că fotbalistul de 33 de ani vrea să plece de la formaţia antrenată de Sylvinho, fiind nemulţumit că nu joacă, așa cum a fost înţelegerea inițială cu oficialii clubului.


UPDATE, 28 august, ora 21:57 / Ciprian Tătărușanu a primit o veste teribilă miercuri, la doar câteva zile după ce a fost pus la punct de președintele Jean-Michel Aulas. Oficialii clubului Olymnpique Lyon au anunțat prelungirea contractului cu portarul titular Anthony Lopes. Portughezul a semnat pe încă trei ani cu drept de prelungire pentru încă un sezon.


UPDATE, 24 august, ora 08.05. Președintele lui Olympique Lyon, Jean Michel Aulas, l-a luat la rost pe Ciprian Tătărușanu, toate acestea după ce portarul echipei naționale a României s-a declarat nemulțumit de faptul că nu joacă. Oficialul a postat un mesaj pe Twitter și susține că nu i-a propis nimeni că Lopes va pleca de la echipa din Ligue 1.  “Nu i s-a promis vreo clipă lui Tătărușanu că Anthony o să plece. Concurența este logică, doi portari internațional la un club european cu ambiții este cea normal”, este mesajul lui Aulas.


Ciprian Tătăruşanu, rezerva lui Anthony Lopes la Lyon. Portughezul îi poate bloca accesul la naţională

Ciprian Tătăruşanu a semnat cu Lyon la mijlocul lunii iunie şi era anunţat ca opţiunea numărul 1 pentru poarta formaţiei lui Sylvinho. Mai concret, Anthony Lopes urma să plece de la echipă şi portarul echipei naţionale a României ar fi urmat să-i ia locul între buturi. Lucrurile nu stau aşa în realitate, iar Ciprian Tătăruşanu a fost rezerva lui Anthony Lopes în AS Monaco – Lyon 0-3, meci din prima etapă a noului sezon din Ligue 1. În plus, portarul român nu a fost titular nici în meciurile amicale din această vară.

FANATIK a aflat că Ciprian Tătăruşanu este numulţumit de faptul că este rezervă la Lyon şi vrea să plece, chiar dacă abia a semnat cu formaţia de pe “Groupama Stadium”. Portarul de 33 de ani se teme că ar putea să piardă postul de titular între buturile naţionalei României în cazul în care nu va juca în Ligue 1.

Ciprian Tătăruşanu vrea să plece de la Lyon la o lună de la transfer (sursă foto: sportpictures.eu)
Ciprian Tătăruşanu vrea să plece de la Lyon la o lună de la transfer (sursă foto: sportpictures.eu)

Francezii l-au păcălit pe Ciprian Tătăruşanu: “Nimeni nu mi-a spus că voi fi a doua opţiune”

Imediat după ce a semnat cu Lyon, Ciprian Tătăruşanu a oferit o primă reacţie atunci când a fost prezentat oficial. Cu această ocazie, portarul echipei naţionale a României a susţinut că nimeni de la club nu i-a spus că va fi rezerva lui Anthony Lopes.

“Am ales Lyon pentru că este unul dintre cele mai mari cluburi din Franţa. Anthony Lopes este un portar foarte bun şi prin competiţia noastră sper să ajutăm echipa, dar nimeni nu mi-a zis că am venit să fiu al doilea portar. Nu aş fi venit dacă mi s-ar fi spus aşa ceva. Am venit să joc”, a declarat Ciprian Tătăruşanu.

Ciprian Tătăruşanu vrea să plece de la Lyon la o lună de la transfer
Ciprian Tătăruşanu vrea să plece de la Lyon la o lună de la transfer

PSG, salvarea lui Ciprian Tătăruşanu

Recent, France Football a anunţat că PSG vrea să-l transfere pe Anthony Lopes, iar plecarea portughezului poate fi şansa lui Ciprian Tătăruşanu. Portarul de 28 de ani este dorit de campioana Franţei, în condiţiile în care fotbalistul încă nu a semnat prelungirea contractului. Cu toate acestea, RMC a anunţat că Jean-Michel Aulas, patronul clubului, ar fi ajuns la o înţelegere cu Anthony Lopes pentru un nou acord.

Dacă vorbesc despre priorităţi, atunci prioritar este Lopes. Nu discut despre numărul 1, 2 sau 3. Anthony apără de şase ani la OL, a obţinut rezultate bune şi este o referinţă, dar şi un copil al acestui club”, a anunţat Sylvinho înainte de startul sezonului în Ligue 1.