ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Ciprioţii nu au auzit de Laszlo Balint! Ce au scris despre posibila ofertă de la Olympiakos Nicosia

Autor: Razvan Nicolae | 19.11.2020 | 22:06
Ciprioţii nu au auzit de Laszlo Balint! Ce au scris despre posibila ofertă de la Olympiakos Nicosia
Ciprioţii nu au auzit de Laszlo Balint! Ce au scris despre posibila ofertă de la Olympiakos Nicosia (sursă foto: sportpictures.eu)

Laszlo Balint este unul dintre antrenorii la modă din Casa Pariurilor Liga 1, după ce a avut rezultate notabile cu UTA Arad. Promovat în prima ligă, antrenorul de 41 de ani a dus “Bătrâna Doamnă” până pe locul 7, aproape de poziţiile care duc în play-off.

ADVERTISEMENT

După zece etape din actualul sezon, UTA Arad a strâns 14 puncte, cu două mai puţin decât Viitorul, echipă care se află pe loc de play-off. Pentru “Bătrâna Doamnă” şi Laszlo Balint, testele importante vor veni în următoarele etape, când arădenii întâlnesc CFR Cluj, FCSB şi U Craiova.

Recent, s-a vehiculat că Laszlo Balint ar fi dorit de Olympiakos Nicosia, echipă care a rămas fără antrenor. Cu toate acestea, jurnaliştii ciprioţi au anunţat că antrenorul celor de la UTA Arad nu se află pe lista oficialilor clubului.

Ce au scris ciprioţii despre Laszlo Balint şi oferta de la Olympiakos Nicosia

“Goal.com.cy s-a interesat despre posibila ofertă primită de Laszlo Balint, iar din informaţiile noastre nu există vreo ofertă trimisă antrenorului de 41 de ani”, au scris jurnaliştii ciprioţi.

ADVERTISEMENT

După zece etape din actualul sezon, Olympiakos Nicosia ocupă locul patru în prima ligă din Cipru, la şapte puncte în spatele lui Anorthosis Famagusta, liderul campionatului.

Olympiakos Nicosia a fost antrenată până recent de Giannis Petrakis, care a plecat de la echipă în această lună. Antrenorul de 61 de ani a pregătit formaţia între lunile iunie şi noiembrie.

Laszlo Balint s-a aflat pe lista lui Sheffield Wednesday

În urmă cu o săptămână, presa din Anglia anunţa că Laszlo Balint se află pe lista lui Sheffield Wednesday, care tocmai se despărţise de Garry Monk. Antrenorul celor de la UTA Arad a confirmat interesul englezilor, dar a susţinut că este concentrat pe munca depusă la “Bătrâna Doamnă”.

ADVERTISEMENT

“E adevărat. Sunt niște zvonuri, sunt niște contacte. Dacă lucrurile evoluează, rămâne să vedem. Dar acum sunt concentrat 100% la UTA. Pauza aceasta e un bun prilej să analizăm ce s-a întâmplat la ultimul meci.

Ne așteaptă un program complicat, avem meciuri de foc și trebuie să ajungem pregătiți la ele. Dar e la început, e un interes preliminar, așa că rămân concentrat pe munca de la UTA, din respect pentru clubul acesta și suporterii de aici”, a declarat Laszlo Balint.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!