Fotbal intern

Circ în aeroport cu antrenorii Voluntariului. “Nu ne putem agăţa de avion!” Video

29.06.2018 | 11:01
Circ in aeroport cu antrenorii Voluntariului Nu ne putem agata de avion Video

Circ în aeroport cu antrenorii Voluntariului. Antrenorul principal al formaţiei FC Voluntari, Victor Naicu, dar şi antrenorul secund al acestuia, Daniel Florea au fost umiliţi vineri dimineaţă în aeroportul “Hennri Coandă” după ce s-au prezentat la îmbarcare pentru a pleca alături de jucătorii ilfovenilor în cantonamentul din Slovenia.

Situaţia oamenilor din staff-ul lui Adrian Mutu a devenit cu adevărat penibilă. De câteva zile Victor Naicu, antrenorul principal, dar şi Daniel Florea, antrenorul secund, se tot se prezintă la echipă pentru a pregăti formaţia FC Voluntari, dar conducerea ilfovenilor nu le permite acest lucru după ce “Briliantul” a fost demis. Însă FANATIK.RO a aflat că vineri dimineaţă cei doi tehnicieni au trăit o altă umilinţă în momentul în care s-au prezentat la aeroport pentru a face formalităţiile de îmbarcare. Naicu şi Florea au constatat că nu au bilete de avion rezervate de către conducerea clubului pentru a putea să plece în cantonament alături de FC Voluntari.

Circ în aeroport cu antrenorii Voluntariului. “Nu ne putem agăţa de avion!”

Contactat de către FANATIK.RO, Victor Naicu a comentat situaţia şi consideră că oficialii celor de la FC Voluntari le-au îngrădit dreptul la muncă. “Nu se poate aşa ceva! Observăm că de câteva zile tot suntem umiliţi. Eu cu Daniel Florea nu suntem demişi şi nu ni s-a dat nicio hârtie la mână. Nu am reziliat niciun contract. Ne-am tot prezentat la echipă, dar nu suntem lăsaţi să ne facem meseria conform fişelor posturilor noastre. Eu sunt antrenorul principal al acestei echipe, dar nu sunt lăsat să mă ocup de pregătire sau de transferuri. Nu vreau să mi se caute apoi nod în papură şi din acest motiv mă prezint zi de zi la lucru. Sunt şi filmări ca să demonstrez că mă prezint la muncă, dar nu sunt lăsat să îmi fac meseria pentru care am fost angajat.

Eu mai am contract cu Voluntari un an, iar domnul Frunză, preşedintele Consiliului de Administraţie, doreşte să îl reziliem fără să ne dea banii până la finalul contractului. Dânşii vor să ne plătească doar nişte restanţe, nu se poate aşa ceva. Am discutat cu Adi Mutu, dar nici el nu ne mai poate ajuta cu nimic. Am înţeles că lui i s-a trimis o hârtie prin are a fost anunţat că este demis. Noi nu avem nicio hârtie la mână. Ne-am prezentat şi la aeroport să plecăm în cantonament, dar nu ni s-au luat bilete de avion. Acum nu ne putem agăţa de avion să plecăm cu ei în cantonament, dar nici pe avion nu ne putem urca. Asta este situaţia şi nu este deloc plăcută”, a spus Naicu.

 

Tags: