News

Circ în direct la TV, cu Nicușor Dan și Aurelian Bădulescu în rolurile principale. „Voi demonstra că are legături cu mafia imobiliară din Sectorul 2”

05.06.2020 | 15:48
Circ in direct la TV cu Nicusor Dan si Aurelian Badulescu in rolurile principale Voi demonstra ca are legaturi cu mafia imobiliara din Sectorul 2
Scandal între Aurelian Bădulescu și Nicușor Dan. Foto: Inquam - Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Scandalul dintre Aurelian Bădulescu și Nicușor Dan a atins noi cote în direct la Antena 3. Viceprimarul capitalei, Bădulescu, l-a amenințat pe Nicușor Dan cu dezvăluiri care vor demonstra legăturile lui Dan cu „mafia imobiliară”, în timp ce candidatul PNL și USR s-a prezentat drept candidatul întregii Opoziții.

Scandal monstru, în direct la TV, cu Aurelian Bădulescu și Nicușor Dan în rolurile principale

A rezultat un dialog adeseori indescifrabil, cu cei doi vorbind unul peste celălalt și ridicând tonul în dese rânduri. Declarația oferită de Nicușor Dan:Domnul Bădulescu a refuzat să plece, a continuat să vorbeasca peste mine, să mă provoace. Are dreptul la opinie, dar nu asta e maniera civilizată în care se desfășoară o conferință de presă. Bădulescu e subaltern al doamnei Firea, eu sunt candidatul Opoziției în Campanie Electorală, voi avea dezbateri cu Firea. Sunt candidatul întregii Opoziții. Omul ăsta e viceprimarul Bucureștiului, totuși?”.

ADVERTISEMENT

Replica lui Aurelian Bădulescu a fost mult mai acidă: „Prezența mea acolo nu trebuie să o justific, am considerat că trebuie să fiu acolo, trebuia să atrag atenția asupra manierei și modului în care domnul Nicușor Dan încearcă să mintă cu mare dezinvoltură.

A fost invitația lui, pentru toți cetățenii din București, să participe la astfel de conferință de presă. Și eu m-am aflat pe Arena Națională când am fost huiduit. Trebuie să punem punct, îl invit într-o dezbatere publică, punctuală, să înțeleagă că în PSD sunt și oameni care vor să dezbată lucrurile de la egal la egal.

ADVERTISEMENT

Eu sunt ales de trei ori, el a fost ales de 2 ori, o dată a fugit din consiliul general. Dacă vrea să aibă retorică de a duce în derizoriu poziția mea, îl rog să răspundă cu fermitate. Eu nu sunt angajatul lui Firea, sunt angajatul cetățenilor.Bucureștenii nu te vor alege, ești o rușine! Partidul tău a eșuat în toate. Nicușor Dan e un măscărici.

Voi dezvălui marți legăturile lui Nicușor Dan cu mafia imobiliară din Sectorul 2, voi dezvălui asta. Veți vedea traseul banilor în buzunarul PNL-ului. Nicușor Dan ca și om și calitate profesională e sub zero!”.

ADVERTISEMENT

Scandal monstru între Aurelian Bădulescu și Nicușor Dan în plină stradă

Conflictul deschis dintre Aurelian Bădulescu și Nicușor Dana izbucnit vineri, 5 iunie, când Nicușor Dan a încercat să organizeze o conferință de presă în plină stradă. Bădulescu a încercat să-și bruieze rivalul, rezultând scene desprinse din filmele cu Stan și Bran.

Cei doi politicieni s-au îmbrâncit, s-au amenințat, și-au transmis cuvinte grele, semn că campania electorală a început deja, cu toate că mai sunt aproximativ patru luni până la alegeri.

ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu nu-i dă nicio șansă lui Nicușor Dan

Nicușor Dan nu este creditat cu șanse reale de a câștiga Primăria Capitalei, în condițiile în care fostul lider USR, actualmente susținut de PNL, are un vocabular limitat în confruntările televizate cu rivalii săi. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a făcut o previziune sumbră: „E imposibil ca domnul Nicușor Dan să câștige în situația de față”.

Nicușor Dan vrea să câștige războiul din sufrageria sa, în papuci de casă. Dan a fost declarat de către Orban candidatul PNL la Primăria Capitalei cu USR, doamna Firea nu va mai dormi liniștită. Doamna Firea se poate duce la culcare și poate spera într-un somn de vise plăcute”, a completat CTP.

ADVERTISEMENT