Life

Circ total la Puterea Dragostei. Cristina Mihaela Dorobanțu nu a mai rezistat și a dat afară o concurentă

13.03.2021 | 19:49
Circ total la Puterea Dragostei Cristina Mihaela Dorobantu nu a mai rezistat si a dat afara o concurenta
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu s-a văzut nevoită să intervină între două concurente, după ce tinerele deveneau tot mai violente una cu cealaltă.

Momentele ce s-au petrecut de curând în Casa Dragostei și au fost considerate de-a dreptul șocante de către fanii emisiunii de pe Kanal D. Mai exact, vedeta show-ului transmis de Kanal D a decis să ia măsuri când a observat că lucrurile degenerează cu mult.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc de curând în platoul de filmare localizat în Turcia. Doua dintre participantele din sezonul actual al emisiunii de matrimoniale s-au luat la harță, iar una dintre ele a sărit chiar la bătaie.

Prezentatoarea Cristina Dorobanțu a dat afară o concurentă de la Puterea Dragostei. Scandal total între Andrada și Adriana

Văzând toate acestea, Cristina Mihaela Dorobanțu a decis să intervină între Andrada și Adriana, atunci când tinerele se certau foarte tare. Vedeta de la Puterea Dragostei a răbufnit când a realizat ce se întâmplă și a decis să îi dea o lecție Andradei.

ADVERTISEMENT

Episodul șocant s-a petrecut între cele două concurente și Andrada a fost dată afară din platoul emisiunii chiar de către moderatoare. În plus, totul s-a petrecut după ce aceasta a sărit la bătaie la Adriana. Sătulă de momentele ieșite din comun, șatena a fost nevoită să ia o asemenea decizie.

Totodată, Andrada a început acest conflict și după ce a aruncat cu un obiect către cea de-a doua participantă, cu scopul de-a o lovi. Văzând cum se complică lucrurile, dar și că totul ar putea degenera cu mult, Cristina Mihaela Dorobanțu a considerat că trebuie să aibă un cuvânt de spus.

ADVERTISEMENT
Circ total la Puterea Dragostei. Cristina Mihaela Dorobanțu nu a mai rezistat și a intervenit între concurente
O concurentă a fost dată afară de la Puterea Dragostei după ce a sărit la bătaie (sursă foto: Instagram)

Mai mult, a dat-o afară din platou pe Andrada și la scurt timp cel care a încercat să mai diminueze scandalul de mari proporții a fost și iubitul tinerei, pe nume Cazi.

Concurenta de la Puterea Dragostei s-a calmat cu greu și momentele neobișnuite au putut fi urmărite și de către telespectatori, care au asistat la un show de proporții.

ADVERTISEMENT

Clipele tensionate au avut loc și când Adriana a jignit-o foarte tare pe Mariana. “E penibilă și proastă! Punct!”, a spus Adriana despre cea de-a doua participantă. La scurt timp a venit și replica din partea acesteia.

“Tu te frustrezi!”, i-a reproșat Mariana, potrivit celor de la wowbiz.

ADVERTISEMENT