Fotbal intern

Circul de la Dinamo continuă. Omul care trebuia să fie şeful delegaţiei în cantonamentul din Spania a fost lăsat acasă

13.01.2020 | 13:26
Circul de la Dinamo continua Omul care trebuia sa fie seful delegatiei in cantonamentul din Spania a fost lasat acasa
ADVERTISEMENT

Dinamoviștii derulează astăzi un nou episod prin care demonstrează că nu degeaba sunt localizați între Circul Globus și Spitalul de Urgență. ”Câinii” au plecat luni dimineață în cantonamentul de pe Costa del Sol, la Benahavis, acolo unde vor sta până pe 23 ianuarie. Iar omul care până duminică seara urma să fie şeful delegaţiei a fost lăsat acasă!

Circ total la Dinamo: cel care trebuia să fie şeful delegaţiei în Spania, fotograful Octavian Cocoloş, a fost lăsat acasă: “Cum era să meargă fotograful şi noi nu?!”

În cele din urmă, Florin Prunea a obţinut “in extremis” biletul de avion spre Spania şi va fi şeful delegaţiei roş-albe. Asta deşi, doar cu o seară înainte, şeful pe parte executivă al clubului nu era nici măcar trecut pe foaie. Liderul delegaţiei urma să fie fotograful clubului, Octavian Cocoloş. În dimineaţa plecării însă, surpriză totală! Din şef, Cocoloş a ajuns să fie tăiat de pe listă, fiind anunţat că trebuie să-şi despacheteze bagajele pentru că va rămâne acasă!

ADVERTISEMENT

Asta deşi biletul nu i-a mai putut fi anulat! Astfel avem parte de o nouă victimă colaterală a războiului care se duce pentru intrarea în graţiile patronului Negoiţă între “gruparea Prunea” şi “gruparea Bălănescu”. Explicația care i-a fost dată fotografului a fost că dinamoviștii îi vor caza pe Florin Prunea și pe Ionel Dănciulescu în camera care era rezervată pentru acesta.

Florin Prunea a explicat dimineață la aeroport situația: ”Coco cred că e supărat pe mine acum, da. Este un băiat care este aproape de noi tot timpul, dar aceasta este delegația noastră de Spania. Numai patronul poate să vă răspundă cum ar fi fost posibil să vină fotograful și noi nu. 

ADVERTISEMENT

În momentul de față voi fi mult mai apropiat de Negoiță, veți vedea. Cu Bălănescu n-am treabă, fiecare trebuie să-și vadă de treaba lui, fiecare cu atribuțiile lui. Nu ne-am certat nici înainte, n-o să ne certăm nici acum

Avem o firmă serioasă care se ocupă de bilete. Aseară mi-au găsit mie, și mai târziu lui Danciu. Nu ne vom întoarce cu echipa, ci cu o altă companie aeriană, direct la București”.

ADVERTISEMENT

Managerul ”câinilor” a mai explicat și că nu are de gând sub nicio formă să plece de la Dinamo și că i-a promis lui Ionuț Negoiță că vor ține de acum legătura mult mai frecvent.

”Eu v-am spus de la început că nu am de gând să renunț și nici Danciu. El e un om de încredere care ne ajută foarte mult și e alături de băieți și la bine și la greu.

ADVERTISEMENT

Am fost sunat ieri în jurul prânzului de către patron și am fost chemat la o discuție, am spus tot ceea ce aveam de spus. Din punctul meu de vedere s-au rezolvat toate, a fost o discuție constructivă, a fost o lipsă de comunicare și am convenit ca începând de astăzi să vorbim mai mult și să ne întâlnim mai des”, a fost declaraţia lui Prunea.

ADVERTISEMENT