News

Circulația pe Centura Bucureștiului, blocată complet din cauza unui incendiu. Flăcări uriaşe la intrarea pe Pasajul Domneşti

Un incendiu puternic a izbucnit la Pasajul Domnești, după ce un camion a luat foc din mers, iar traficul a fost închis pe Centura Capitalei.
28.08.2023 | 18:41
Circulatia pe Centura Bucurestiului blocata complet din cauza unui incendiu Flacari uriase la intrarea pe Pasajul Domnesti
Circulația pe Centura Bucureștiului, blocată complet din cauza unui incendiu. Flăcări uriaşe la intrarea pe Pasajul Domneşti
ADVERTISEMENT

CNAIR transmite că traficul pe Centura Bucureștiului a fost închisă, iar Centrul Infotrafic anunță că de vină ar fi un camion care a luat foc în timp ce mergea spre Bragadiru. Ulterior, pompierii ajunși la fața locului au anunțat că au reușit să stingă flăcările.

Incendiu pe Pasajul Domnești

“Incendiul a fost stins. Se acționează pentru înlăturarea efectelor”, a transmis Direcția Regională de Drumuri și Poduri București. Potrivit Centrului Infotrafic, nu au rezultat victime din acest incendiu, cu toate că traficul s-a blocat o perioadă bună de timp.

ADVERTISEMENT

”Atenție. Trafic închis pe DNCB – Pasaj Domnești în urma unui eveniment rutier”, transmitea pe Facebook CNAIR. România e încă în stare de șoc după ce o serie de explozii la Crevedia au ucis doi oameni și au rănit alți 56. Între timp, 12 persoane au fost transportate la spitale din Europa, în timp ce DNA a deschis două dosare penale la stația GPL din Crevedia.

Aceste dosare penale au ca obiect ”săvârșirea de către funcționari publici a unor presupuse infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, în legătură cu autorizarea stației GPL din localitatea Crevedia”.

ADVERTISEMENT

”Urmărirea penală se desfășoară cu privire la faptă (”in rem”), prin urmare, în acest moment, nicio persoană nu are calitatea de suspect sau inculpat. Această etapă nu are caracterul formulării unor acuzații împotriva unei/unor persoane.

El are doar semnificația instituirii cadrului procesual care permite strângerea de probe necesare pentru a evalua dacă s-a produs ori dacă nu s-a produs vreo faptă ce ar intra sub incidență penală”, au mai completat reprezentanții DNA.

ADVERTISEMENT

La rândul lor, reprezentații Guvernului României au anunțat care e situația persoanelor rănite în această explozie. Asta, după ce Victor Ponta, consilier onorific al lui Marcel Ciolacu, a criticat modul în care în străinătate sunt duși doar pacienții în stare relativ bună.

”Până în prezent, un număr de 12 pacienţi cu arsuri grave pe o suprafaţă corporală cuprinsă între 10 şi 80% au fost transferaţi în spitale din străinătate – în Belgia (2 pacienţi), Italia (2 pacienţi), Austria (3 pacienţi), Germania (4 pacienţi) şi Norvegia (1 pacient). Prioritatea prim-ministrului şi a Guvernului a fost şi rămâne salvarea cât mai multor vieţi ale celor care au suferit răni grave în urma exploziilor”, arată Guvernul.

ADVERTISEMENT

”Incidentul de la Crevedia ne demonstrează că noi nu învățăm niciodată din greșeli. Sunt două categorii: Cei care învață și proștii. Noi suntem ăia proști, de ce trebuie întotdeauna ca noi să fim ăia proști? Au fost lăsați pompierii să meargă acolo și să își riște viața. Cineva trebuia să spună: Noi mergem acolo dar nu mergem să murim. Pompierii noștri sunt cei mai importanți oameni ai acestei țări și noi îi aruncăm în foc, la propriu. România a tratat după Colectiv 182 de arși, acum că sunt șapte începem să îi trimitem prin străinătate”, este declarația lui Victor Ponta, în direct la RTV, care a inflamat spiritele.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur...
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru”
Tremură Dan Șucu din cauza turcilor, care i-ar putea băga afacerile în faliment! Imperiul patronul Rapidului se clatină!
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de...
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de ploi torențiale şi vijelii. În București și alte zone urmează două zile caniculare
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit...
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit să îi impresioneze! Dezvăluire şoc: Voia să fie soţie
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de...
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de ultimă oră
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului...
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului pentru toată lumea…”
România, amenințată de mari inundații. Este alertă națională
România, amenințată de mari inundații. Este alertă națională
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care...
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care spun totul
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Cum era să mergi la mare pe vremea lui Ceaușescu. Care erau stațiunile...
Cum era să mergi la mare pe vremea lui Ceaușescu. Care erau stațiunile de lux