News

Circulația tramvaielor 8 și 25, blocată pe Bulevardul Timișoara. O șoferiță a intrat pe șine. Pasagerii autovehiculului, răniți grav

Accident grav în Capitală. Circulația tramvaielor 8 și 25 este blocată pe Bulevardul Timișoara, după ce o șoferiță a intrat cu mașina pe șine. Pasagerii autovehiculului au fost răniți grav.
01.09.2021 | 20:20
Circulatia tramvaielor 8 si 25 blocata pe Bulevardul Timisoara O soferita a intrat pe sine Pasagerii autovehiculului raniti grav
ADVERTISEMENT

Accident grav raportat miercuri după-amiază, pe bulevardul Timișoara din București. O șoferiță a intrat pe șina de tramvai după ce a pierdut controlul volanului.

În urma coliziunii cu tramvaiul, femeia în vârstă 50 de ani și pasagerul care o însoțea, un bărbat de 23 de ani, au fost răniți grav, anunță Antena 3.

ADVERTISEMENT

După acest eveniment rutier, circulaţia tramvaielor 8 şi 25 a fost blocată pe Bulevardul Timişoara, în zona intersecției cu strada Romancierilor, pe sensul spre Răzoare.

Tramvai deraiat în Capitală, după coliziunea cu o mașină. Pasagerii autovehiculului, răniți grav

Din primele informații, autoturismul condus de femeia de 50 de ani a pătruns pe șine, în cartierul Militari din Capitală.

ADVERTISEMENT

Mașina a lovit un tramvai, după care a deraiat. În urma coliziunii cele două persoane din vehicul au fost rănite grav și transportate la spital, informează postul de știri citat.

Șoferița de 50 de ani a fost încarcerată, dar este conștientă. În urma impactului, o parte a tramvaiului a ieși de pe șine.

ADVERTISEMENT

”Echipele STB se află la faţa locului pentru remedierea situaţiei, iar pentru preluarea fluxului de călători de pe Bulevardul Timişoara a fost introdusă o linie navetă de autobuze, care funcţionează între Depoul Militari şi Piaţa Danny Huwe”, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al STB Brânduşa Raeceanu.

Până la această oră nu se cunosc cu exactitate împrejurările producerii evenimentului rutier.

Din primele informații, niciun pasager din tramvai nu a fost rănit, dar circulația tramvaielor este blocată în zonă.

ADVERTISEMENT

La ora 18:45, STB anunța, pe pagina de Twitter, că ”liniile 8 și 25 sunt blocate în continuare. Pentru preluarea fluxului de călători de pe Bd. Timișoara, s-a format o linie navetă de autobuze, care funcționează între Depoul Militari și Piața Danny Huwe”.

Accident între un tramvai și un autobuz, raportat în Capitală la finalul lunii iulie

În urmă cu nici două luni, tot în Capitală, în sectorul 5, a avut loc un accident de circulație în care au fost implicate mijloace de transport în comun.

Pe 24 iulie, un autobuz şi un tramvai ale Societății de Transport București (STB) s-au ciocnit la intersecția dintre strada Progresului și strada Năsăud, aproape de Liberty Mall.

”Au rezultat trei victime de sex feminin. Una a refuzat transportul la spital, o a doua, de 72 de ani, a fost transportată la Spitalul Universitar și alta în vârstă de 50 de ani la Spitalul Bagdasar-Arseni”, a precizat Ioana Blănaru, comunicator ISU București.

La fața locului s-a intervenit cu autospeciala de stins incendii, un echipaj pentru descarcerare și trei mașini SMURD, a mai precizat ISU București.

ADVERTISEMENT
Tags: