News

O femeie a fost prinsă sub tren, la staţia de metrou Piaţa Unirii. Circulația, reluată. Update

O femeie a fost prinsă sub metrou. Anunțul Metrorex despre incident.
06.10.2021 | 10:05
O femeie a fost prinsa sub tren la statia de metrou Piata Unirii Circulatia reluata Update
ADVERTISEMENT
06-10-2021
07:06

Circulația de la metrou a fost reluată

Reprezentanții Metrorex au anunțat că circulația a fost reluată la Stația Piața Unirii, unde a avut loc incidentul.

Reacția Metrorex după incidentul din această dimineață

Circulația se desfășoară cu greu, iar traficul are loc în sistem pendulă, a precizat compania de transport.

„Metrorex informează că astăzi, 06.10.2021, începând cu 09:09, circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate din cauza unei posibile tentative de suicid la stația de metrou Piața Unirii 1.

Circulația trenurilor de metrou se desfășoară în sistem pendula între statiile Timpuri Noi –Eroilor și Eroilor – Petrache Poenaru.

Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție”, a transmis Metrorex, miercuri dimineața, după acest incident. 

Incident la metroul bucureștean în dimineața zilei de miercuri. O femeie a fost prinsă sub tren.

O femeie a căzut pe șinele de metrou, miercuri dimineața

Circulația metroului este complet blocată între Piața Sudului și Pipera. Primele informații arată că aceasta este conștientă.

De asemenea, reperezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență București au transmis că femeii i se acordă primul ajutor în aceste minute.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc în jurul orei nouă dimineața, iar o persoană a sunat la 112 și a precizat că cineva ar fi căzut pe șinele de metrou.

După acest apel, salvatorii au sosit la fața locului pentru a putea salva persoana în cauză. Totodată, acolo au mers și polițiști, care fac verificări pentru a stabili condițiile în care s-a produs acest incident.

ADVERTISEMENT

„În această dimineață, în jurul orei 09.15,prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat pe calea de rulare a metroului, la stația Unirii.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști și echipe de salvatori.

S-au declanșat verificări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis ISU București.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, sunt luate în calcul toate ipotezele, inclusiv cea a dorinței unei sinucideri. Totodată, poate fi vorba și despre o greșeală provocată de neatenție.

O altă tânără a ajuns sub metrou, în iunie. Ea a încercat să se sinucidă

Un incident similar a avut loc în vara aceasta, când o tânără a încercat să se sinucidă la metrou. Femeia în vârstă de 20 de ani ar fi vrut să îți pună capăt vieții, motiv pentru care a decis să sară în fața trenurilor Metrorex.

ADVERTISEMENT

La fața locului au sosit mai multe echipaje care să o scoată de tânără de acolo, lucru pe care l-au și reușit. Starea ei de sănătate nu era una prea bună, iar ea a fost scoasă inconștientă de sub tren.

Ulterior, tânăra de 20 de ani a fost transportată la Spitalul Universitar din Capitală. Și incidentul de atunci a avut loc în jurul orei 9 dimineața.

Traficul de la metrou a fost afectat de acest eveniment, dar el a fost reluat după ce tânăra a fost adusă la siguranță.

ADVERTISEMENT
Tags: