News

Circulație dificilă pe Valea Prahovei și Autostrada Soarelui. La Comarnic mașinile merg în coloană

Centrul Infotrafic al Poliției Române a transmis că, în cursul dimineții de sâmbătă, se circulă cu greutate pe DN1, în zona localității Comarnic și pe autostrada București-Constanța.
21.05.2022 | 11:20
Circulatie dificila pe Valea Prahovei si Autostrada Soarelui La Comarnic masinile merg in coloana
Trafic intens pe Valea Prahovei și Autostrada Soarelui/ Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

O parte dintre bucureșteni au decis să-și petreacă weekendul la munte sau pe litoral, astfel că traficul a devenit unul intens către stațiunile de pe Valea Prahovei și pe autostrada care duce la mare.

La această oră, pe DN 1 se circulă în coloană pe raza localității Comarnic, pe sensul Ploiești către Brașov, nefiind însă semnalate probleme de fluență pe raza stațiunilor montane de pe Valea Prahovei”, a anunțat Centrul Infotrafic al Poliției Române.

ADVERTISEMENT

Pe București – Constanța, traficul s-a intensificat pe sensul către litoral, iar în zona kilometrului 19, se circulă pe o singură bandă din cauza lucrărilor efectuate la rosturile de dilatație.

Pentru siguranța participanților la trafic, în condițiile intensificării valorilor de trafic către litoral și Valea Prahovei, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române recomandă conducătorii auto să ia în considerare următoarele sfaturi:

ADVERTISEMENT

– creșterea distanței de siguranță între vehicule;

– evitarea depășirilor riscante;

– planificarea cu atenție a traseului de parcurs și folosirea unor rute alternative;

– semnalizarea oricărei intenții de schimbare a benzii de circulație sau a direcției și efectuarea manevrei după o asigurare corespunzătoare”, mai precizează sursa citată.