News

Circulație rutieră afectată din cauza condițiilor meteo. Mai multe drumuri au fost blocate. Video

05.01.2021 | 09:31
Circulatie rutiera afectata din cauza conditiilor meteo Mai multe drumuri au fost blocate Video
ADVERTISEMENT

Circulaţia rutieră a fost afectată timp de mai multe ore în noaptea trecută din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Viiturile produse pe Valea Oltului, dar şi pe DN 66 Târgu Jiu – Lainici, DN 67 Drobeta Turnu Severin-Motru au creat mari probleme, conform news.ro.

ADVERTISEMENT

”Pe DN 7, Valea Oltului, şi pe DN 66, Defileul Jiului, din cauza precipitaţiilor abundente s-au format viituri care au antrenat grohotiş blocând partea carosabilă”, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Circulație rutieră afectată de condițiile meteo. Drumarii au intervenit la Rânca


Conform Centrului Infotrafic, s-au înregistrat blocaje în două puncte de pe Valea Oltului. Circulaţia a fost oprită din cauza unei viituri şi pe DN 7A Brezoi – Obârşia Lotrului, kilometrul 1+700 metri, în localitatea Brezoi, judeţul Vâlcea.

ADVERTISEMENT

Pe DN 67 Drobeta Turnu Severin-Motru, kilometrul 5+100 metri, în localitatea Halânga, judeţul Mehedinţi – circulaţia s-a desfăşurat pe două benzi din patru prevăzute, din cauza apei acumulate într-un pasaj.

Pe DN 67C Novaci – Rânca, drumarii au intervenit pentru a menţine deschis drumul de acces către staţiunea Rânca, unde se află mulţi turişti.

ADVERTISEMENT


”Se intervine cu utilaje cu lamă, chiar dacă vântul este foarte puternic, pentru a se menţine drumul deschis. În staţiunea Rânca sunt foarte mulţi turişti şi din această cauză se fac eforturi pentru asigurarea accesului în staţiune a echipelor de urgenţă, în cazul apariţiei unor probleme de orice natură”, anunţă CNAIR.

O locomotivă a deraiat

În ceea ce priveşte traficul feroviar, circulaţia a fost întreruptă pe secţia de cale ferată 201 Vâlcea-Sibiu, în localitatea Călimăneşti, judeţul Vâlcea, din cauza mai multor copaci căzuţi pe linia de cale ferată.

ADVERTISEMENT

Locomotiva şi un vagon al unui tren au deraiat între localităţile Călimăneşti şi Brezoi. Nu s-au înregistrat victime. Au avut loc intervenţii pentru îndepărtarea arborilor căzuţi.

ADVERTISEMENT
Tags: