ADVERTISEMENT
News

Circulație rutieră afectată din cauza condițiilor meteo. Mai multe drumuri au fost blocate. Video

Autor: Robert Cristea | 05.01.2021 | 09:31
Circulație rutieră afectată din cauza condițiilor meteo. Mai multe drumuri au fost blocate. Video
Circulație rutieră afectată din cauza condițiilor meteo. Mai multe drumuri au fost blocate

Circulaţia rutieră a fost afectată timp de mai multe ore în noaptea trecută din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

ADVERTISEMENT

Viiturile produse pe Valea Oltului, dar şi pe DN 66 Târgu Jiu – Lainici, DN 67 Drobeta Turnu Severin-Motru au creat mari probleme, conform news.ro.

”Pe DN 7, Valea Oltului, şi pe DN 66, Defileul Jiului, din cauza precipitaţiilor abundente s-au format viituri care au antrenat grohotiş blocând partea carosabilă”, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

ADVERTISEMENT

Circulație rutieră afectată de condițiile meteo. Drumarii au intervenit la Rânca


Conform Centrului Infotrafic, s-au înregistrat blocaje în două puncte de pe Valea Oltului. Circulaţia a fost oprită din cauza unei viituri şi pe DN 7A Brezoi – Obârşia Lotrului, kilometrul 1+700 metri, în localitatea Brezoi, judeţul Vâlcea.

Pe DN 67 Drobeta Turnu Severin-Motru, kilometrul 5+100 metri, în localitatea Halânga, judeţul Mehedinţi – circulaţia s-a desfăşurat pe două benzi din patru prevăzute, din cauza apei acumulate într-un pasaj.

ADVERTISEMENT

Pe DN 67C Novaci – Rânca, drumarii au intervenit pentru a menţine deschis drumul de acces către staţiunea Rânca, unde se află mulţi turişti.


”Se intervine cu utilaje cu lamă, chiar dacă vântul este foarte puternic, pentru a se menţine drumul deschis. În staţiunea Rânca sunt foarte mulţi turişti şi din această cauză se fac eforturi pentru asigurarea accesului în staţiune a echipelor de urgenţă, în cazul apariţiei unor probleme de orice natură”, anunţă CNAIR.

ADVERTISEMENT

O locomotivă a deraiat

În ceea ce priveşte traficul feroviar, circulaţia a fost întreruptă pe secţia de cale ferată 201 Vâlcea-Sibiu, în localitatea Călimăneşti, judeţul Vâlcea, din cauza mai multor copaci căzuţi pe linia de cale ferată.

Locomotiva şi un vagon al unui tren au deraiat între localităţile Călimăneşti şi Brezoi. Nu s-au înregistrat victime. Au avut loc intervenţii pentru îndepărtarea arborilor căzuţi.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!