Fotbal international

Ciro Immobile, ultima țintă a Barcelonei. E dorit de Koeman în locul lui Luis Suarez

29.08.2020 | 11:40
Ciro Immobile ultima tinta a Barcelonei E dorit de Koeman in locul lui Luis Suarez
ADVERTISEMENT

Barcelona vrea să facă modificări importante în lot după venirea lui Ronald Koeman pe banca echipei. Luis Suarez, cel mai probabil, va pleca, iar în locul său ar putea veni Ciro Immobile.

Noul antrenor al Barcelonei i-a spus lui Luis Suarez că nu face parte din planurile sale. Atacantul catalanilor este dorit de Al-Arabi, Ajax, Juventus și PSG.

ADVERTISEMENT

Barcelona vrea să aducă un alt atacant în locul său. Lautaro Martinez, Gabriel Jesus sunt pe lista pe care, mai nou, a mai apărut încă un nume important.

Immobile, mai bun decât Ronaldo și Lewandowski

Ciro Immobile, vârful lui Lazio, este noua țintă spre care și-au îndreptat atenția catalanii. El a câștigat Gheata de Aur a Europei în sezonul trecut. Jucătorul a marcat de 36 de ori în campionatul Italiei și i-a învins pe Robert Lewandowski și Cristiano Ronaldo în ierarhia celor mai buni marcatori. Catalanii ar trebui să achite în jur de 50 de milioane de euro pentru marcatorul italian de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Luis Suarez a fost îndepărtat de noul antrenor al echipei pentru că acesta vrea să întinerească formația. Atacantul lui Lazio Roma nu mai este unul tânăr, ci un fotbalist cu experiență.

Totodată, atunci când a jucat în afara Italiei, Ciro nu a avut prestații foarte bune. La Dortmund a înscris 10 goluri în 34 de meciuri, iar în tricoul Sevilliei a bifat 15 meciuri și a dat 4 goluri.

ADVERTISEMENT

Palmaresul lui Ciro

Pentru Lazio Roma, Immobile a marcat 125 de goluri în 4 stagiuni, iar cota sa a ajuns la 45 de milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate.

Cu Lazio, El are în palmares o Cupă a Italiei și două Supercupe, în timp ce cu Borussia Dortmund a câștigat Supercupa Germaniei în sezonul 2014-20015.

ADVERTISEMENT

De asemenea, a fost desemnat cel mai bun marcator de trei ori în campionatul Italiei, în sezoanele 2013-2014, 2017-2018 și 2019-2020. Jucătorul a fost desemnat golgheter și în Europa League.

ADVERTISEMENT