Încredere în echipa de Fed Cup a României! Cîrstea: ”Asta mi-am dorit”

Vicentiu Dinescu   
in Sporturi
13/02/2018, 22:22
Încredere în echipa de Fed Cup a României! Cîrstea: ”Asta mi-am dorit”

Sorana Cîrstea, care a adus un punct în întţnirea din weekend cu reprezentativa Canadei, s-a declarat mulţumită de tragerea la sorţi, mai ales că România va juca meciul cu Elveţia pe teren propriu.

”Mă bucur că jucăm din nou acasă, asta mi-am dorit. Nu am avut preferinţe legate de adversară. Elveţia e o echipă puternică, însă şi noi avem o echipă extraordinar de închegată, care se poate bate cu oricine şi se poate bate şi pentru titlu. Cred că putem să batem Elveţia”, a spus Cîrstea pentru un post de televiziune.

Cîrstea vrea să ajungă în Top 32

Jucătoarea noastră a spus că este puţin obosită şi de aceea se bucură că a stat puţin pe teren în primul tur de la Doha: ”Un meci care a decurs bine şi în care mi-am făcut treaba. Nu a fost uşor, pentru că am ajuns în Doha aseară, după ora 7, şi am jucat o oră, de la 9 la 10, pentru că sunt alte condiţii decât cele din sală. M-am obişnuit cât să câştig azi şi am încercat să dorm mai mult, pentru că sunt puţin obosită. Mă bucur că am putut să-mi văd de treabă, că am terminat repede şi asta e important”.

Cîrstea se aşteaptă la un meci greu cu Elise Mertens în turul secund: ”E o jucătoare în formă, a jucat foarte bine în ultimul an. Am o victorie asupra ei, dar vorbim de acum doi ani, pe zgură, la Roland Garros, e altceva. E meci greu, însă o ştiu destul de bine şi cred că va fi un meci interesant”.

Sorana îşi doreşte să ajungă în primele 32 de jucătoare ale lumii pentru a fi cap de serie la turneele importante: ”Am multe obiective. Normal, îmi doresc să avansez. Pe termen scurt, îmi doresc să ajung între primele 32, ca să pot să fiu favorită la Indian Wells, Miami, iar apoi la Grand Slam-uri. E altceva când eşti favorită. Însă nu sunt principalele obiective. Obiectivele mele sunt legate de joc. Cât timp îmi fac treaba, vor veni şi rezultatele”.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, pariu nebun! România joacă semifinala la următorul CM

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.