Fotbal international

Sorana Cîrstea, victorie lejeră la Beijing! În turul doi ar putea să o întâlnească Sloane Stephens

Sorana Cîrstea, locul 46 WTA, s-a calificat, sâmbătă, în turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory China Open, de la Beijing, cu premii totale de 6.381.679 dolari. Cîrstea a trecut...
30.09.2017 | 15:07
Sorana Cirstea victorie lejera la Beijing In turul doi ar putea sa o intalneasca Sloane Stephens
ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea, locul 46 WTA, s-a calificat, sâmbătă, în turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory China Open, de la Beijing, cu premii totale de 6.381.679 dolari. Cîrstea a trecut în runda inaugurală de sportiva germană Mona Barthel, locul 49 mondial, scor 7-6 (4), 6-1, într-o oră şi 23 de minute. Primul set a fost echilibrat, niciuna dintre jucătoare nereuşind să se desprindă, astfel că s-a ajuns în tie-break, unde Sorana a fost mai bună şi a înclinat balanţa (7-4).

Sorana Cîrstea, care anul trecut nu a participat la turneul de la Beijing, a dominat manşa secundă şi s-a impus cu un categoric 6-1 şi şi-a luat astfel revanşa după ce a pierdut primul meci direct cu Barthel, în 2010, la Luxembourg, unde a abandonat la 6-0, 3-1 pentru adversară. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Cîrstea şi-a asigurat un premiu de 34.744 de dolari

Pentru calificarea în turul doi la turneul de categorie Premier Mandatory, Sorana Cîrstea va primi 65 de puncte WTA şi 34.744 de dolari. În faza secundă, ea ar putea să o întâlnească pe deţinătoarea trofeului de la US Open, americanca Sloane Stephens, cap de serie numărul 15 şi locul 17 WTA, dacă aceasta va trece de compatrioata sa Christina McHale, venită din calificări.

În turul doi s-a calificat şi Simona Halep, cap de serie numărul 2 şi locul 2 WTA, după victoria muncită din meciul cu Alison Riske (SUA), locul 51 mondial, scor 6-3, 3-6, 6-2. Halep o va întâlni în turul doi pe câştigătoarea meciului dintre sportiva slovacă Magdalena Rybarikova, locul 28 WTA, şi jucătoarea canadiană Eugenie Bouchard, numărul 85 mondial şi beneficiară a unui wild card.

ADVERTISEMENT