“Borcea mi-a spus că se întoarce la Dinamo! Vor fi cinci acţionari!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
01/02/2018, 13:00
“Borcea mi-a spus că se întoarce la Dinamo! Vor fi cinci acţionari!”

Gigi Becali afirmă din nou că Dinamo va avea iar parte de Cristi Borcea. Fostul acţionar dinamovist i-a dezvăluit naşului său că plănuieşte să revină în Ştefan cel Mare după momentul eliberării din închisoare. Borcea i-a dezvăluit lui Becali şi planul său pentru Dinamo. 

“Prima dată, Borcea mi-a zis că nu revine. După aceea a văzut sondajul şi a decis să revină la Dinamo. Mi-a spus să zic că va reveni. O să fie cinci acţionari: el, Negoiţă, Badea şi alţi doi acţionari. Nu a vrut să-mi zică cine sunt ceilalţi doi. Ştiu doar că sunt foarte potenţi financiar. Eu vreau să vină şi să fie potenţi. Vreau să mă bat cu toţi cinci. Să-i înving pe toţi”, a spus Gigi Becali la Pro-X.

Cristi Borcea, eliberat în aprilie?

Octombrie 2017 a fost data la care Cristi Borcea spera să fie eliberat din penitenciar. Numai că instanţa nu a fost de acord şi fostul acţionar dinamovist a rămas în puşcărie. Următoarea dată la care Borcea are dreptul să facă cerere de eliberare condiţionată este în aprilie a acestui an. 

Cristi Borcea a fost închis pe data de 4 martie 2014, pentru evaziune fiscală în Dosarul Transferurilor. Între timp au mai apărut şi dosarul pentru mituirea unei judecătoare din dosar, pe care Borcea ar fi încercat să-i dea 10.000 de euro pentru a scăpa de puşcărie. 

 

Ştirea MOMENTULUI

Discursul lui Deschamps în pauza finalei CM 2018! ”Aruncați mingea cum puteți”. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.