"Borcea mi-a spus că se întoarce la Dinamo! Vor fi cinci acţionari!"

Cristi Borcea, Gigi Becali, Dinamo

Gigi Becali nu s-a putut abţine şi a dezvăluit tot planul lui Cristi Borcea pentru revenirea la Dinamo! Alături de cine va conduce clubul

Gigi Becali afirmă din nou că Dinamo va avea iar parte de Cristi Borcea. Fostul acţionar dinamovist i-a dezvăluit naşului său că plănuieşte să revină în Ştefan cel Mare după momentul eliberării din închisoare. Borcea i-a dezvăluit lui Becali şi planul său pentru Dinamo. 

"Prima dată, Borcea mi-a zis că nu revine. După aceea a văzut sondajul şi a decis să revină la Dinamo. Mi-a spus să zic că va reveni. O să fie cinci acţionari: el, Negoiţă, Badea şi alţi doi acţionari. Nu a vrut să-mi zică cine sunt ceilalţi doi. Ştiu doar că sunt foarte potenţi financiar. Eu vreau să vină şi să fie potenţi. Vreau să mă bat cu toţi cinci. Să-i înving pe toţi", a spus Gigi Becali la Pro-X.

Cristi Borcea, eliberat în aprilie?

Octombrie 2017 a fost data la care Cristi Borcea spera să fie eliberat din penitenciar. Numai că instanţa nu a fost de acord şi fostul acţionar dinamovist a rămas în puşcărie. Următoarea dată la care Borcea are dreptul să facă cerere de eliberare condiţionată este în aprilie a acestui an. 

Cristi Borcea a fost închis pe data de 4 martie 2014, pentru evaziune fiscală în Dosarul Transferurilor. Între timp au mai apărut şi dosarul pentru mituirea unei judecătoare din dosar, pe care Borcea ar fi încercat să-i dea 10.000 de euro pentru a scăpa de puşcărie.