Cele mai citite

Cel mai nebun PARIOR din România! Cum se fac SUTE DE MILIOANE cu doar 10 lei!

Ultimele meciuri din grupe, la Campionatul Mondial din Brazilia, au adus meciuri interesante, goluri multe, dar şi…cîştiguri incredibile, pentru pariorii inspiraţi. Unul dintre aceştia,...
25.06.2014 | 12:50
Cel mai nebun PARIOR din România! Cum se fac SUTE DE MILIOANE cu doar 10 lei!
ADVERTISEMENT

Ultimele meciuri din grupe, la Campionatul Mondial din Brazilia, au adus meciuri interesante, goluri multe, dar şi…cîştiguri incredibile, pentru pariorii inspiraţi. Unul dintre aceştia, bucureştean de origine, a reuşit o performanţă rară: a nimerit trei rezultate exacte, din tot atîtea meciuri, pe acelaşi bilet jucat la Stanleybet! Practic, a investit 10 lei, pe un bilet cu factor de multiplicare de peste 6000, iar profitul său a fost de aproape 15.000 de lei!

Microbistul a preferat să aleagă un sistem “2 şi 3 din 3 pronosticuri”, iar dacă ar fi jucat biletul simplu, putea avea un cîştig de 52.000 de lei! Meciurile au fost toate cu miză pentru echipele de la Mondial, astfel că succesul este cu atît mai important: prima partidă jucată, la o cotă de 13.00 oferită de Stanleybet, a fost Olanda – Chile, cu scor exact 2-0, realizat în minutul 90+2, datorită golului marcat de Memphis Depay. Celelalte două meciuri s-au jucat la ora 23.00, fiind programate în aceeaşi grupă. Iar dacă la Camerun – Brazilia scor 1-4, la o cotă de 16,00, meciul nu i-a dat chiar atît de multe emoţii, cu 2-1 la pauză pentru sud-americani, care au mai înscris de două ori în partea secundă, partida Croaţia – Mexic a fost cu adevărat incredibilă.

Pariorul cîştigător a jucat o cotă de 25,00, pe victoria cu 3-1 a mexicanilor, însă în minutul 72 scorul era încă alb. Practic, cîştigul ar fi fost de numai 495 de lei, pe celelalte două meciuri. Din acel moment, lucrurile s-au succedat incredibil: Rafa Marquez şi colegii săi au înscris de trei ori în zece minute, iar croatul Perisic a stabilit rezultatul final în minutul 87, spre bucuria inspiratului, dar şi norocosului parior. Desigur că a doua zi, la prima oră, fericitul cîştigător s-a prezentat la agenţia Stanleybet pentru a-şi ridica fabulosul profit!

ADVERTISEMENT

bilet fabulos

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri