Ele sînt cele 3 “CURVE” de care vorbeşte Dragomir! Cine l-a TRĂDAT

Afirmaţia lui Dumitru Dragomir, care i-a numit “curve” pe oficialii care l-au votat pe Iorgulescu, a fost cu trimitere către Dinamo şi alte două cluburi....
14.11.2013 | 14:28
Ele sint cele 3 CURVE de care vorbeste Dragomir Cine la TRADAT

Afirmaţia lui Dumitru Dragomir, care i-a numit “curve” pe oficialii care l-au votat pe Iorgulescu, a fost cu trimitere către Dinamo şi alte două cluburi.

FANATIK vă dezvăluie, în exclusivitate, care au fost cele 3 “curve” şi cine sînt cluburile care au votat cu Mitică Dragomir: Astra, Gaz, Săgeata, Poli, Corona, U Cluj, Concordia.

Oamenii din fotbal apropiaţi preşedintelui “cîinilor”, Constantin Anghelache, au dezvăluit că oficialul a preferat să se deplaseze în Grecia, la Pireu, deoarece nu vroia să-l mintă pe Dragomir. ”Anghelache are un defect major: nu poate să-şi mintă apropiaţii şi oamenii cu care colaborează. Tocmai din acest motiv a preferat să-l desemneze pe secretarul general al lui Dinamo, Bălănescu, iar el să plece la Pireu. Dragomir îl întreba cu cine votează şi nu putea să-l mintă”, au dezvăluit apropiaţi ai oficialului dinamovist. Contactat de FANATIK, Anghelache nu a dorit să dezbată subiectul, lăsînd să se înţeleagă că rezultatul nu ar trebui să fie surprinzător pentru nimeni. “A cîştigat cine a trebuit! Şi cu asta am spus tot!”, s-a rezumat să declare preşedintele dinamovist pentru FANATIK.

Pandurii şi Vaslui l-au votat pe Gino

Scorul a fost de 11 – 7 pentru Gino iar supărarea lui Dragomir vine din faptul că a fost trădat de 3 cluburi de al căror voturi fostul, de acum, preşedinte al LPF, era foarte sigur: SC Vaslui, Pandurii Târgu Jiu şi Dinamo. “Porumboiu mi-e prieten adevărat!”, spunea Mitică în preziua alegerilor. Cu toate acestea, oficialii vasluieni nu au uitat că din cauza comisiilor lui Mitică au pierdut foarte mulţi bani în cazul Ljubinkovici, din cauză că, comisiile LPF nu erau paritare iar decizia pozitivă din România s-a întors ca un bumerang la TAS! Care au dus la un vot negativ, recunoscut de Mitică, după alegeri: “Vaslui a votat împotriva mea!”

Pîrvulescu a semnalizat stînga şi a făcut dreapta!

Pandurii Târgu Jiu erau unii dintre cei mai importanţi aliaţi ai lui Mitică, însă lucrurile au luat o turnură total contrară lui Dragomir în această dimineaţă, cînd, presaţi de problema reţinerilor lui Condescu şi Temelescu, gorjenii au ales varianta Gino, ce are girul actualei puteri! Culmea e, susţin surse de la LPF, că Pîrvulescu l-a asigurat inclusiv la prînz, înainte de începerea şedinţei, de sprijinul clubului! “Eu am votat ceea ce a hotărît Consiliul de Administraţie al clubului”, a precizat, în EXCLUSIVITATE, pentru FANATIK, Eugen Pîrvulescu, preşedintele Pandurilor.

Astra: seara cu Gino, dimineaţă cu Mitică!

Cu toate acestea, a existat şi un club care a întors armele împotriva lui Gino, cu toate că au făcut front comun în zilele premergătoare, cel puţin la nivelul afişărilor, împotriva lui Mitică. Cu toate că s-au întîlnit cu Iorgulescu, oficialii Astrei au mers în continuare pe mîna lui Dragomir! De asemenea, inclusiv Corona şi Poli Timişoara îşi oferiseră seara sprijinul pentru Gino, cu toate că nu au mai ajuns la întîlnirea de la “Residence”.

Liga I, tot la DigiSport!?

Conform martorilor prezenţi în sală, atuul lui Dragomir l-a reprezentat noua înţelegere dintre LPF şi DigiSport pentru viitorul contract privind drepturile TV, care urmează să fie licitat vara viitoare. “Din păcate, nu l-a ajutat! Noul contract este tot un acord între LPF şi DigiSport, însă e semnată doar de două cluburi şi Dumitru Dragomir. Dacă Sîrbu vrea să liciteze pentru drepturile TV, foarte bine, dar nu cred că o să se schimbe televiziunea”. Informaţia a fost confirmată partial de noul preşedinte al LPF, Gino Iorgulescu, care a declarat că televiziunea lui Adrian Sîrbu nu reprezintă o variant pentru drepturile TV. “Sîntem în discuţii cu alte televiziuni, nu cu cea a lui Sîrbu”, a declarat Gino.