“Am cîştigat pe un teren unde se iau greu puncte”

Vasile Pârvan   
în Carousel hot news
26/10/2013, 17:49
“Am cîştigat pe un teren unde se iau greu puncte”

Laurenţiu Roşu, antrenorul secund de la Petrolul, este bucuros că echipa sa a cîştigat în faţa revelaţiei campionatului şi spune că arbitrul ar fi trebuit să acorde un penalty celor din Ploieşti:“Sînt bucuros pentru că am reuşit să cîştigăm pe un teren unde se iau greu puncte. Am dominat meciul, am avut un penalty clar, dar important este că am cîştigat. Era important dacă se dădea penalty pentru că marcam al doilea gol şi ne făceam jocul mai uşor. Regret neatenţia fundaşilor la golul lui Hadnagy”, a spus Laurenţiu Roşu la Dolce Sport.

Deşi a pierdut, Cristi Popovici, antrenorul celor de la FC Botoşani, nu este supărat pe jucătorii săi şi spune că şi-ar dori ca echipa sa să obţină rezultate bune care să o menţină în prima jumătate a clasamentului:“Am înregistrat a treia înfrîngere din campionat. Ne-au bătut toate cele trei echipe care au terminat pe podium anul trecut. Parcursul de pînă acum ne îndreptăţeşte să vrem rezultate bune în continuare. Regret pentru că am luat gol în minutul 83. Au fost două reprize diferite. În prima am fost timoraţi de importanţa jocului, în a doua am fost mai curajoşi. Le reproşez jucătorilor golul doi pentru că nu au jenat deloc adversarul, în rest numai cuvinte de laudă. Ne dorim să rămînem în prima jumătate a clasamentului, dar nu avem forţa de a ne califica în cupele europene”, a spus Popovici la Dolce Sport.

Marius Croitoru regretă că echipa sa nu a reuşit să cîştige pentru a-şi reveni psihic după înfrîngerea din etapa trecută de la Pandurii, scor 1-6: “Veneam după un meci dureros cu Pandurii. Voiam să ne revenim psihic, dar pînă la urmă am demonstrat că putem fi la nivelul Petrolului. Valoarea Petrolului este ridicată, iar noi venim cu o echipă care a dominat anul trecut Liga 2 şi ne dorim ca şi anul acesta să facem în continuare rezultate bune”, a spus Croitoru.

Închide ×