Sport

S-a AFLAT cine ia Balonul de AUR! “And the WINNER is…”

Conform informaţiilor difuzate pe Twitter de reprezentanţii Agencia News se cunoaşte deja numele cîştigătorului Balonului de Aur 2013. Acesta nu este nici francezul Frank Ribery, care ar fi avut...
05.12.2013 | 19:07
Sa AFLAT cine ia Balonul de AUR And the WINNER is

Conform informaţiilor difuzate pe Twitter de reprezentanţii Agencia News se cunoaşte deja numele cîştigătorului Balonului de Aur 2013. Acesta nu este nici francezul Frank Ribery, care ar fi avut dreptul să spere la locul 1 în urma trofeelor reuşite în acest an cu Bayern Munchen, nici portughezul Cristiano Ronaldo, omul cu o rată de goluri fabuloasă în acest an şi care a calificat aproape singur naţionala ţării sale la turneul final din Brazilia. Cîştigător pentru a cincea oară ar fi marele rival al lui Ronaldo din Primera Division, argentinianul Lionel Messi de la FC Barcelona.

Voturile din America de Sud şi Centrală au cîntărit foarte mult pentru Messi

În mod inexplicabil, deşi în joc este trofeul pentru cel mai bun jucător al Europei în 2013 la anchetă au fost invitaţi de către FIFA să participe selecţionerii şi căpitanii tuturor echipelor naţionale. în acest fel creîndu-se o marjă de voturi destul de mare din partea celor de pe continentul sud-american, cu excepţia Braziliei şi din zona Americii Centrale şi Mexic în favoarea lui Messi. Dacă informaţiile sînt corecte, ar fi o alegere ciudată, pentru că în mod sigur 2013 nu a semănat  a fi anul lui Messi, acesta suferind şi cinci accidentări, ultima trimiţindu-l la recuperare pînă la jumătatea lunii ianuarie 2014. Pe locul doi se află eternul învins, Cristiano Ronaldo (foto), iar locul de bronz îi aparţine lui Frank Ribery (foto). Pe patru e Iniesta de la Barcelona, iar pe locul cinci starul suedez de la PSG, Zlatan Ibrahimovici.

Cristiano-Ronaldo-Wallpapers-10

Şi anul trecut au anunţat înaintea tuturor clasificarea exactăFranck-Ribery-Bayern-Muni-001

Poate că informaţiile difuzate de această agenţie ar fi trecut mai puţin observate ca şi grad de credibilitate, atîta timp cît FIFA a tot prelungit, în premieră, perrioada de vot, motivînd prin faptul că au primit prea puţine răspunsuri, însă cei de la Agencia News vin cu un mare atuu dobîndit anul trecut. Au anunţat anticipat, cu destulă vreme înainte de informaţia oficială a FIFA, clasamentul din 2012 în ordine sută la sută exactă. Adică învingător Lionel Messi, locul 2 Cristiano Ronaldo, 3 Iniesta, 4 Xavi, 5 Radamel Falcao

JuppHeynckes e antrenorul anului

O altă informaţie oferită exclusiv de Agencia News este ierarhia primilor trei antrenori ai anului. Aici lucrurile au intrat în sfera normalului, adică germanului Jupp Heynckes i s-au recunoscut meritele de a fi reuşit să cîştige campionatul şi Cupa Germanie şi, mai ales, Liga Campionilor. Într-adevăr, Heynckes merita cu prisosinţă trofeul şi aşa s-a decis.

bayern-munich_2573647b

Ce au votat unii selecţioneri sau căpitani de naţionale

Reinaldo Rueda – selecţioner Ecuador Am votat cu Messi

Manuel Contreras – selecţioner Guatemala  1. Messi, 2. Ronaldo, 3. Ribery

Claudio Pizzaro – căpitan Peru 1. Ribery, 2. Messi, 3. Ronaldo (ierarhie logică, Pizzaro fiind coleg la Bayern  cu Ribery)

Agustin Castillo – selecţioner El Salvador 1. Ribery, 2. Ronaldo, 3. Messi

Nestor Pekerman – selecţioner Columbia 1. Messi, 2. Ribery, 3. Ronaldo

Alain Giresse – selecţioner Senegal 1. Messi, 2. Ribery, 3. Iniesta