News

Cît costă să-i aduci pe Smiley sau Ruby să-ţi cînte

Vrei sa o ai pe superba Andreea Banica la evenimentul tau? Trebuie sa scoti din buzunar in jur de 4.500 de euro. Il vrei pe Smiley? Ei bine, pretul este aproape triplu, 10.500 de euro. Am aflat...
01.10.2014 | 08:35
Cit costa sai aduci pe Smiley sau Ruby sati cinte

Vrei sa o ai pe superba Andreea Banica la evenimentul tau? Trebuie sa scoti din buzunar in jur de 4.500 de euro. Il vrei pe Smiley? Ei bine, pretul este aproape triplu, 10.500 de euro. Am aflat tarifele celor mai indragiti interpreti de la noi!

Orice lansare de masina, nunta, botez, eveniment caritabil sau petrecere de firma, are nevoie de atmosfera pentru a fi un succes. Astfel, organizatorii de concerte se dau peste cap pentru a obtine un tarif cat mai bun de la artistii consacrati. De cele mai multe ori insa, preturile sunt batute in cuie si nu prea este loc de negocieri.

Astfel, daca vrei ca Andreea Banica sa intretina atmosfera la evenimentul tau trebuie sa scoti din buzunar intre 2.500 si 4.500 de euro pentru un concert, in functie de natura evenimentului. Pentru o petrecere privata sau de firma, tariful este intre 3.000 de euro si 4.500 de euro. Pentru un concert in aer liber, organizatorii sunt nevoiti sa scoata din buzunar intre 3.000 si 4.000 de euro, in timp ce pentru un spectacol in club, Andreea Banica incaseaza intre 2.500 si 3.000 de euro.

Andreea este una dintre cele mai sexy vedete de la noiAndreea este una dintre cele mai sexy vedete de la noi

Pe langa aceste tarife, daca spectacolul este in provincie se mai adauga si alte cheltuieli cum ar fi diurna, in valoare de 50 de lei pe zi de persoana (intre 4 si 9), dar si cazarea la hotel de patru stele.

Smiley este unul dintre cei mai scumpi solisti

 

Smiley se bucura de o notorietate uriasa si pe zi ce trece are mai multi fani. Din acest motiv, cantaretul abia face fata solicitarilor de concerte asa ca si tariful sau a crescut odata cu cererea. Pentru un eveniment privat, doritorii trebuie sa scoata din buzunar 10.500 de euro, in timp ce pretul pentu un spectacol in aer liber scade la 7.500 de euro.

In ceea ce priveste concertele in cluburi, tariful lui Smiley este ceva mai mic, de doar 5.500 de euro. Daca spectacolul are loc in afara Bucurestiului, se mai adauga diurna de 50 de lei pe zi (pentru 16 persoane) si opt camere duble la hotel de patru stele.

Ruby este ceva mai accesibila

Ruby a devenit celebra odata cu hit-ul “Stinge lumina” iar de atunci a ramas pe val. Cu toate astea, frumoasa bruneta nu a ajuns inca la nivelul Andreei Banica de exemplu, asa ca tariful sau este ceva mai mic.

Pentru o petrecere privata, Ruby incaseaza 1.600 de euro iar pentru un spectacol in aer liber sau in club pretul scade la 1.400 de euro. Pentru deplasarile in afara orasului se adauga si diurna de 50 de lei pe zi, pentru patru persoane.

Alex Velea pune bani la ciorap pentru bebelus

Alex Velea va deveni in curand tatic, insa bebelusul nu va duce lipsa de nimic, deoarece celebrul sau tatic castiga pe seara cat altii in cateva luni de munca. Astfel, pentru o petrecere privata, artistul cere intre 3.500 si 4.500 de euro, in timp ce pentru un spectacol in aer liber pretul este usor mai mic: intre 3.000 si 4.000 de euro, iar daca vorbim de un concert in club, pretul scade si mai mult, intre 2.500 si 3.500 de euro.

La fel ca si in cazul celorlati artisti, daca spectacolul este in afara tarii, se mai adauga cheltuieli cu diurna pentru zece persoane si cazare la hotel de patru stele.

Sursa: cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!