Cît de bine arată după ce a slăbit 63 de kilograme!

Nici ei nu-i vine să creadă când se priveşte în oglindă că a ajuns la o siluetă de fotomodel! Raluca Bădulescu (40 de ani) a schimbat în ultimul an măsura la haine. Blonda a trecut de la...
06.07.2014 | 08:50
Cit de bine arata dupa ce a slabit 63 de kilograme

Nici ei nu-i vine să creadă când se priveşte în oglindă că a ajuns la o siluetă de fotomodel! Raluca Bădulescu (40 de ani) a schimbat în ultimul an măsura la haine. Blonda a trecut de la XXL la XS, după ce a slăbit 63 de kilograme.

Problemele care o chinuiau din copilărie au devenit acum doar o amintire pentru Raluca Bădulescu. Fiica fostului senator Doru Laurian Bădulescu a topit kilogram după kilogram după ce şi-a micşorat stomacul chirurgical. Blonda a ajuns de la 120 de kilograme, atât cât cântărea înainte să ajungă la cuţit, la 57 de kilograme.

Vedeta a avut grijă ca după ce a slăbit drastic să ia măsuri pentru ca pielea să rămână fermă. Fiica politicianului s-a apucat intens de sport şi face electrostimulare de două ori pe săptămână. În plus, în ultimele luni, ea a fost văzută la salonale de masaj, iar din toamnă se pregăteşte pentru noi intervenţii estetice la nivelul sânilor şi al abdomenului.

În paralel cu toate aceste măsuri, blonda are grijă să nu facă nici excese culinare, deşi acum ar putea să mănânce mai mult de două linguri, cu cât se sătura imediat după operaţie. Raluca Bădulescu a explicat în repetate rânduri că nu ţine regim şi că îşi poate permite să guste din absolut tot ce-i pofteşte inima.

Nici garderoba Ralucăi nu mai este cea a fost. Hainele măsura XXL au fost modificate după noile dimensiuni ale vedetei.

Paparazzi Spynews.ro au surprins-o, vineri la prânz, pe Raluca Bădulescu la atelierul de croitorie al Laurei Olteanu. Prietene de 20 de ani, cele două au petrecut minute în şir de vorbă, Raluca aducându-i designerului o sacoşă plină ochi cu rochii pe care creatoarea să le facă potrivite pentru silueta Ralucăi, căci acum cântăreşte doar 57 de kilograme!

Raluca Bădulescu şi-a micşorat stomacul, în luna februarie a anului trecut. Acum vedeta să satură cu o cantitate infimă de mâncare, pentru că 80 la sută din stomac a fost extras chirurgical.

Sursa: spynews.ro