DINAMO. FOTO HORROR. Cum arată piciorul lui Valentin Lazăr!

Iuliana Spirache    Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
24/07/2016, 13:17
DINAMO. FOTO HORROR. Cum arată piciorul lui Valentin Lazăr! GALERIE FOTO

UPDATE 13.15/ Valentin Lazăr şi-a postat pe un cont de socializare mai mult imagini cu rana pe care o are la picior după ce a fost faultat de Alexandru Stan, în partida Astra-Dinamo.

Jucătorul a dorit să le transmită fanilor că starea lui de sănătate este una bună: “Sînt bine, mă bucur că nu m-a prins cu piciorul în pămînt. Am o contuzie la genunchi şi tibia tăiată, dar cred că în cîteva zile voi fi bine.”

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Dinamo a reuşit să se impună în faţa Astrei, campioana României, scor 4-1, iar Valetin Lazăr a fost faultat dur de Stan şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Mijlocaşul lui Dinamo a vorbit despre starea sa de sănătate şi a dezvăluit care sînt planurile de viitor ale echipei din “Ştefan cel Mare”. Lazăr a comentat şi în legătură cu un viitor transfer al lui Rotariu la Juventus. (Vezi mai multe detalii)

“Sînt bine. Mă bucur că nu m-a prins cu piciorul în pămînt. Am o contuzie şi o tăietură la genunchi. Avem timp să ne bucurăm. Este bine că am luat cele trei puncte pentru că ne dorim să terminăm acolo unde au terminat cei de la Astra anul trecut. Ne-am făcut jocul nostru şi mă bucur că a ieşit bine. Nu este sărbătoare naţională. Noi avem o altă mentalitate faţă de anul trecut pentru că avem un alt antrenor.

Mă bucur  că am învins de o manieră categorică. Sperăm să cîştigăm fiecare meci. Gnohere este singurul atacant din lot şi este un jucător care marchează meci de meci şi sperăm să mai rămînă lîngă noi şi să mai vină cineva care să îi facă concurenţă. Cred că Roţi a demontrat că este un jucător care are exeprienţă şi va face faţă la Juventus. Vorbeşte Brănescu cu Buffon şi sperăm să ajungă acolo. Nu ştiam că domnul Daum vine la meci, dar fiecare jucător este motivat. Sper ca cineva de la Dinamo să fie convocat la naţională”, a spus Vali Lazăr.

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×