Carousel hot news

Cît de mult i-a crescut burtica de gravidă Amaliei Enache

Mai este foarte puţin până Amalia Enache va deveni mamă pentru prima oară. Prezentatoarea tv a postat pe Facebook o imagine în care îşi etalează mândră burtica de gravidă, alături de doi...
Autor: Ionuţ Cataramă | 03.07.2016 | 00:00
Cît de mult i-a crescut burtica de gravidă Amaliei Enache

Mai este foarte puţin până Amalia Enache va deveni mamă pentru prima oară. Prezentatoarea tv a postat pe Facebook o imagine în care îşi etalează mândră burtica de gravidă, alături de doi colegi de platou.

Burta Amaliei Enache a crescut enorm, dar cu toate astea, vedeta este la fel de activă. „Are mama o fetiţă şi doi colegi draguţi foc, Ramona Păun şi Daniel Niţoiu”, a scris Amalia pe contul de Facebook.

Chiar dacă urmează să aibă un copil, Amalia nu a dat prea multe detalii despre tatăl micuţei. „În povestea mea, în povestea aceasta legată de creşterea copilului, în ceea ce mă priveşte, este multă libertate. Va fi un copil foarte plimbat, asta e sigur, de fapt… deja este! A călătorit deja cu mine prin America de Sud, cu feribotul, noaptea la 3, prin Uruguay…Ţ. Voi naşte în România, la un spital privat, a declarat Amalia pentru Life.ro Atunci când a fost întrebată dacă este adevărat că tatăl copilului nu este din România şi că locuieşte în America de Sud, Amalia a răspuns scurt: „Ai înţeles perfect”.

Sursă: www.libertatea.ro

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!