Fotbal international

“IL LUCE”, adversar INFERNAL în Ligă. PRIMA REACŢIE. TOATE duelurile din turul III

UPDATE / "Nu se compară meciurile din campionat cu cele din Europa. E greu de spus acum, e primul meci, avem un duel foarte greu. Toată lumea vorbeşte despre revenirea mea în Turcia. Nu s-a pus...
17.07.2015 | 13:43
IL LUCE adversar INFERNAL in Liga PRIMA REACTIE TOATE duelurile din turul III
ADVERTISEMENT

UPDATE / “Nu se compară meciurile din campionat cu cele din Europa. E greu de spus acum, e primul meci, avem un duel foarte greu. Toată lumea vorbeşte despre revenirea mea în Turcia. Nu s-a pus problema să semnez cu Fener în această vară. Prelungisem deja cu Şahtar. Mă întorc cu drag în Turcia, de fiecare dată înseamnă ceva. Am jucat nişte amicale, dar niciodată un meci oficial cu o echipă din Istanbul. Cu plăcere mă întorc şi cu interes, pentru că aş vrea să văd unde a ajuns fotbalul turcesc de cînd am plecat eu. Numai în meciurile europene îţi poţi da seama. Nu mă aştept nici la entuziasm din partea lor, o să creeze o atmosferă ostilă, ăsta e spectacolul turcesc. E o echipă organizată”, a declarat Mircea Lucescu după tragerea la sorţi la un post de televiziune.

********************************************************************

După ce Steaua a aflat că va juca împotriva campioanei Serbiei pentru play-off-ul Ligii, Partizan Belgrad, a venit rîndul altui român să aibă ghinion.

ADVERTISEMENT

Şahtar Doneţk, echipa antrenată de Mircea Lucescu, a primit cel mai greu adversar posibil în turul II preliminar, Fenerbahce Istanbul. Turcii revin în Liga Campionilor după ce au fost suspendaţi din cauza unor meciuri suspecte.

Un alt meci interesant se dispută între AS Monaco, echipă ajunsă în sferturile de finală sezonul trecut, şi Young Boys, din Elveţia.

ADVERTISEMENT

Ajax Amsterdam, vicecampioana Olandei, va juca pentru play-off împotriva austriecilor de la Rapid Viena.

Sezonul trecut, Şahtar Doneţk s-a oprit în optimile Ligii Campionilor, fiind eliminată de Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT

daasewq