Fotbal intern

STEAUA. Becali va face ATAC de cord. Cît valorează, pe bune, SIGLA!

STEAUA. FANATIK dezvăluie că, în contabilitatea MApN, sigla este considerată bun de stat şi e evaluată la incredibila sumă de 24 de milioane de euro!...
18.06.2015 | 10:05
STEAUA Becali va face ATAC de cord Cit valoreaza pe bune SIGLA

STEAUA. FANATIK dezvăluie că, în contabilitatea MApN, sigla este considerată bun de stat şi e evaluată la incredibila sumă de 24 de milioane de euro!

Procesul soldat cu decizia irevocabilă a ÎCCJ din decembrie 2014 a pornit după ce generalii au luat foc văzînd că Gigi Becali foloseşte şi profită din plin de un bun al statului român.

ULTIMA ORA!!! MEGA LOVITURA VERII PENTRU STEAUA!!! SZUKALA SI SANMARTEAN, CELE DOUA TRANSFERURI ALE LUI GIGI PENTRU LIGA CAMPIONILOR!!!

STEAUA. De 6 luni, Steaua nu mai are sigla emblematică şi s-a transformat în FCSB, motiv de schismă totală între fanii pătimaşi şi club, situaţie ce a dus la o degradare fără precedent a imaginii celei mai simpatizate echipe din România. Pe 3 decembrie 2014, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie anula, printr-o decizie irevocabilă, dreptul de proprietate al lui Gigi Becali asupra mărcii Steaua, la cererea Clubului Sportiv al Armatei, iar „roş-albaştrii” au fost obligaţi să recurgă la înregistrarea unei alte mărci, total diferită de cea veche, pe care nu doar Marius Şumudică, ci şi majoritatea fanilor campioanei nu o înghit nici cu 10 kilograme de lămîie.

STEAUA. Cum s-a ajuns aici? Unde s-a produs ruptura dintre patronul Stelei şi Ministerul Apărării Naţionale, sub egida căruia funcţionează CSA Steaua? De ce timp de 7 ani, din momentul înregistrării mărcii de către Becali la OSIM şi cel al atacării în instanţă, MApN nu s-a arătat deranjată de folosirea mărcii de către echipa de fotbal?

ULTIMUL TRANSFER AL STELEI TOCMAI E LA BUCURESTI!!! PERLA LIGII 1 A FACUT VIZITA MEDICALA!!! CAND VA FI PREZENTAT OFICIAL!!!!

FANATIK vă prezintă motivele reale care au dus la criza de identitate în care se găseşte Steaua de jumătate de an şi care sînt şansele ca vechea marcă, sub care Steaua e recunoscută de milioanele de fani, să revină la echipa de fotbal.

STEAUA. Doar chirie pentru Ghencea, nici un leu pentru brand!

STEAUA. Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că marea ruptură nu a intervenit din partea Clubului Sportiv al Armatei, ci direct de la Minister! Momentele de fală şi grandomanie ale lui Becali, care număra (chiar şi la propriu!!!) în dese rînduri, la TV, banii cîştigaţi din Liga Campionilor, incluzînd aici şi biletele vîndute la meciurile sold-out din acea vreme ale Stelei din cupele europene, i-au fost fatale lui Gigi şi identităţii Stelei!

GALERIE FOTO ULUITOARE!!! FANII AU TABARÎT PESTE STELISTI IN CANTONAMENT!!!

Astfel, deranjaţi de atitudinea patronului Stelei, care nu plătea un sfanţ către CSA Steaua pentru folosirea mărcii, ci doar o chirie pentru folosirea Complexului Ghencea, mai-marii MApN din acea vreme au trecut la verificări şi au descoperit că, în contabilitatea Ministerului, marca Steaua era şi încă este înregistrată cu o valoare uluitoare: 24 de milioane de euro! „De ce Becali nu dă statului nici un leu pentru folosirea mărcii, care este bun naţional, cu o asemenea valoare?”, a fost reacţia virulentă a generalilor! Iar de aici pînă la formularea acţiunii în instanţă nu a mai fost decît o chestiune de timp!

„Prostia” lui Gigi, taxată de Curtea Supremă

STEAUA. La momentul introducerii acţiunii în justiţie de către Clubul Sportiv al Armatei, în mai 2011, Gigi Becali spunea că nu-şi face nici un fel de problemă în privinţa sentinţei finale: „N-avem cum să pierdem acest proces! Păi trebuie să fii nebun la cap să crezi că ai putea cîştiga un proces de genul ăsta, atîta timp cît marca <STEAUA BUCUREŞTI> este înregistrată de mine din 2004! Păi, pînă acum, în ăştia 7 ani, ce ai făcut, tu, Clubul Sportiv al Armatei? Nu te-ai simţit lezat că am marca şi o folosesc? E o prostie!”

GATAA!!! S-A STABILIT!!! TRAGEREA LA SORTI IN LIGA CAMPIONILOR!!! CU CINE JOACA STEAUA!?!

STEAUA. Iar „prostia” s-a produs în timp ce Becali era la puşcărie, chiar la ultima fază procesuală a dosarului, în recurs, la Curtea Supremă, acolo unde magistraţii au întors deciziile Tribunalului Bucureşti şi Curţii de Apel Bucureşti, care dăduseră cîştig de cauză lui Becali, la fond şi în apel! Astfel, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anulat înregistrarea mărcii istorice a Stelei de către latifundiarul din Pipera, iar motivarea ÎCCJ a fost una extrem de dură: „Becali a înregistrat marca Steaua în 2004 cu rea credinţă, fără acordul CSA Steaua”.
Patronul Stelei a formulat apoi o contestaţie în anulare, respinsă însă de pe scaun de aceeaşi instanţă a Curţii Supreme, iar marca nu mai poate reveni la echipa de fotbal decît cu acordul scris al MApN, respectiv al Clubului Sportiv al Armatei.

Scandalul evaluării mărcii

STEAUA. Ce se întîmplă acum cu marca Stelei? Conform legii, fiind un bun al statului, marca trebuie să fie evaluată înainte de a fi scoasă la mezat, prin licitaţie publică, fie sub formă de dare în folosinţă, fie de închiriere sau chiar vînzare a sa către un terţ. „Nu face nici 5.000 de euro, nu mă interesează”, a bravat Gigi Becali, cînd a fost chestionat pe marginea unei eventuale participări la licitaţii pentru recuperarea de către echipa de fotbal a mărcii Steaua! Declaraţie ce a fost taxată imediat de reprezentanţii CSA Steaua, care au anunţat că valoarea exactă a mărcii va fi stabilită de un evaluator, după care se va purcede la licitaţie.

TRANSFERUL ZILEI!!! DE LA FEYENOORD, DIRECT IN LIGA 1!!! PRIMA REACTIE!!!

Totuşi, lucrurile nu sînt atît de clare pe cît par, iar sursele FANATIK.RO dezvăluie că în interiorul MApN s-a iscat scandal din cauza evaluării. „Nu am ajuns la un preţ final exact, însă din ceea ce am studiat pînă acum vă putem spune că preţul pentru acest brand este de minimum 2 milioane euro, dar poate să depăşească acest nivel”, a fost declaraţia unuia dintre reprezentanţii firmei de evaluare, ce a aprins spiritele în birourile generalilor, în urma căreia aceştia i-au convocat de urgenţă pe conducătorii CSA Steaua. „Pe cine aţi angajat? Ăla e evaluator? Cum e posibil să spună că marca face 2 milioane de euro, cînd valoarea de contabilitate e de 12 ori mai mare, iar în toţi aceşti ani, valoarea mărcii a crescut şi mai mult? Voi faceţi jocurile lui Becali?”, au tunat şefii de la Minister, reacţie care i-a înlemnit pe „subalternii” de la Clubul Sportiv!

În 2015, Steaua va rămîne FCSB

STEAUA. Sursele FANATIK.RO susţin că, în atare condiţii, evaluarea mărcii va lua un timp destul de îndelungat, sperîndu-se la stabilirea unei valori finale cel mai devreme la sfîrşitul acestui an. Şi abia după, în cazul în care Becali va reveni la sentimente mai bune şi va fi mai maleabil, ar putea avea şansa de a recupera dreptul de folosinţă asupră mărcii la licitaţia ce va urma. Dar numai pentru bani grei. „Conform legii”, cum ar spune juriştii de la minister.

5000 de euro este suma la care evaluează Gigi Becali sigla Stelei

Tags: