Cîțu taie bani de la partidele politice. Mesaj ferm pentru Marcel Ciolacu

Alexandru Năstase   
în HotNews
28/11/2020, 10:23
Cîțu taie bani de la partidele politice. Mesaj ferm pentru Marcel Ciolacu
Florin Cîțu, contră pentru Marcel Ciolacu. Sursa foto - colaj Fanatik

Ministrul Finanţelor Florin Cîţu nu a ezitat și a transmis că de la anul taie bani de la partidele politice. Vorbim despre un procent semnificativ alocat subvenţiei acestor formațiuni.

Mai mult de atât, liberalul i-a transmis liderului PSD Marcel Ciolacu că aşa se fac economiiile, nu prin pseudo-demisii din Parlament.

”Lucrez la bugetul pentru 2021 şi exact ca în 2020 voi propune economii REALE la bugetul de stat prin: tăierea cu un procent SEMNIFICATIV a subvenţiei pentru partidele politice şi în 2021”, anunţă Cîţu într-o postare pe Facebook.

Florin Cîțu taie bani de la partidele politice

Mai mult de atât, Florin Cîțu a afirmat că și în 2020, deşi an electoral, a tăiat subvenţia pentru partidele politice cu 30 la sută din ceea ce primeau înainte.

”Marcel Ciolacu, aşa se fac economii substanţiale la bugetul pentru anul viitor. Nu prin pseudo-demisii din Parlamentul României”, a scris Cîţu, referindu-se la faptul că liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat că demisionează din Parlament în ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensia specială, în condiţiile în care aceasta se acordă la cerere.

De asemenea, Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a afirmat că sunt pregătite conturile şi banii europeni pot veni. Cîţu susţine că documentul prezentat este o garanţie că PNL vrea ca drumul României să fie alături de UE şi NATO, spre deosebire de PSD.

”Este momentul ca românii să spună stop promisiunilor mincinoase”, a afirmat Cîţu, adăugând că ”vremea câinilor cu covrigi în coadă şi a râurilor de lapte şi miere care curg din robinetele pesediştilor a luat sfârşit”, a mai zis Cîțu.

Florin Cîţu a transmis la prezentarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă că ”Guvernul liberal face din nou diferenţa” şi a prezentat din timp, într-un mod transparent, planurile pentru viitorul României.

”Conturile sunt pregătite, să vină banii”, şi-a început Cîţu discursul. ”PNL este singurul partid care prin acest program face o declaraţie publică fermă că drumul României este doar alături de UE  şi de aliaţii noştri nord-atlantici”, a afirmat Cîţu.

Închide ×