Selecţionerul Daum, spionul Stelei pentru dubla cu City

Cristian Blanuta   
in Fotbal intern
11/08/2016, 15:06
Selecţionerul Daum, spionul Stelei pentru dubla cu City

STEAUA. Christoph Daum vrea să le ridice moralul steliştilor, înaintea meciurilor pe care le au cu Manchester City. Selecţionerul României spune că englezii nu se află, în această perioadă, la forma lor cea mai bună.

Daum a vorbit şi despre viitorul lui Alexandru Maxim, pe care Iordănescu nu l-a luat la turneul final din Franţa.

Toată lumea ştie că City e o echipă de super vedete, dar în acest moment al sezonului nu sînt chiar în cea mai bună formă. Dacă ar fi să aleg o echipă cu care să încep sezonul, aş alege o echipă englezească. Sper ca mai ales pe teren propriu, cu stadionul plin şi plină de încredere, Steaua va reuşi un rezultat extraordinar. Trebuie să-şi atingă limitele şi sperăm că va fi un rezultat neaşteptat în sensul pozitiv al cuvântului, a declarat Daum.

“Strîngem informaţii. Săptămîna trecută am fost în Italia. Am văzut cîţiva jucători în Italia. Acum mergem mai departe cu colectarea informaţiilor, cu discuţiile cu jucătorii şi apoi ştiu că vom realiza împreună lucruri cît putem de bune. Ştiu că fiecare jucător va fi la fel de motivat ca mine acum şi vom face totul, ne vom depăşi limitele pentru România”, a spus Daum.

Mă bucur pentru Alex că s-a descurcat atît de bine, intrînd din postura de rezervă. E multă presiune pe umerii lui, el vrea să-şi demonstreze calităţile, iar faptul că a marcat este extraordinar pentru el, a încheiat Daum.

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×