City, acord pentru transferul verii! E jucătorul mult visat de Guardiola

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
06/08/2016, 18:50
City, acord pentru transferul verii! E jucătorul mult visat de Guardiola

La doar o zi după ce a fost stabilită confruntarea şoc din faza play-off a Ligii Campionilor, Steaua – Manchester City, “cetăţenii” se pregătesc să realizeze cel mai tare transfer al verii. Presa din Anglia anunţă că s-ar fi ajuns la un acord între formaţia pregătită de Pep Guardiola şi Everton pentru transferul lui John Stones.

City ar urma să achite 59 de milioane de euro, plus să îl cedeze pe Wilfried Bony, fotbalist cotat la 15 milioane de euro, la Everton. În aceste condiţii, John Stones ar fi cel mai scump transfer realizat de Pep Guardiola în această vară, din postura de antrenor al “cetăţenilor”.

Stones, 22 de ani, are deja zece selecţii la echipa naţională a Angliei. A jucat 41 de meciuri pentru Everton în sezonul trecut, în toate competiţiile, fără să marcheze vreun gol.

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×