Guardiola pregăteşte primul transfer! Ce buget are pentru achiziţiile din vară

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
12/04/2018, 16:41
Guardiola pregăteşte primul transfer! Ce buget are pentru achiziţiile din vară

Manchester City a fost eliminată de Liverpool din Liga Campionilor, însă conducerea “cetăţenilor” este pregătită să facă noi investiţii pentru sezonul viitor. Presa din Anglia a anunţat că Pep Guardiola va avea la îndemână un buget de 700 de milioane de euro pentru campania următoare de transferuri.

Liderul din Premier League este aproape să-l achiziţioneze pe Eder Militao, un fundaş brazilian de 20 de ani, de la Sao Paulo. Oficialii lui Manchester City sunt gata să plătească 20 de milioane de euro pentru a-l transfera pe fotbalist. 

Ce posturi vrea să acopere Pep la Manchester City

Pe lângă fotbalistul de la Sao Paulo, Pep Guardiola vrea să mai transfere un fundaş central şi un mijlocaş de bandă. În plus, antrenorul spaniol este interesat şi de aducerea unui fotbalist care să facă ambele faze. În vara trecută, Manchester City a cheltuit 222,7 milioane de euro pentru transferuri.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×