Fotbal international

City s-a răzgîndit. Îl vinde pe Aguero. Îl vor trei echipe, deşi costă o avere

Se pare că totuşi atacantul argentinian Sergio Aguero va putea pleca la sfîrşitul acestei ediţii de campionat de la Manchester City. Şeicii patroni ai grupării din Manchester i-au stabilit...
09.02.2017 | 15:54
City sa razgindit Il vinde pe Aguero Il vor trei echipe desi costa o avere

Se pare că totuşi atacantul argentinian Sergio Aguero va putea pleca la sfîrşitul acestei ediţii de campionat de la Manchester City. Şeicii patroni ai grupării din Manchester i-au stabilit preţul de la care un club poate intra în negocieri.

Gabriel Jesus i-a luat faţa

Venirea brazilianului Gabriel Jesus, care a şi înscris trei goluri poate fi un factor de a se accepta despărţrea de Aguero.

Suma este de minim 93 de milioane de euro, iar la acest preţ este clar că doar cîteva cluburi din Europa se pot aşeza la masa tratativelor. O echipă care sigur poate pune şi mîine banii pe masă este PSG. Ar fi un transfer de la nişte şeici la alţi şeici şi, cu siguranţă, lui Aguero nu i s-ar oferi un salariu mai mic decît la City, adică 10 milioane euro. Cel mai probabil, la Paris ar urma să cîştige 12 milioane de euro.

Din Italia Inter Milano a făcut din Aguero un obiectiv important şi ţinînd cont că acum clubul a intrat pe mîna chinezilor, care au promis 400 de milioane de euro buget de transfer, dar şi cealaltă formaţie din capitala Lombardiei ar fi interesată, mai ales că şi la ei se pregăteşte instalarea dinastiei chineze la conducere.

Dar clubul pe care Aguero l-ar agrea cel mai mult este Real Madrid. Argentinianul este obişnuit cu Madridul, de pe vremea cînd era rival cu Atletico, însă ar fi dornic de o întoarcere în capitala Spaniei, unde s-a simţit cel mai bine.

45 de milioane de euro a plătit City lui Atletico Madrid pentru transfer

154 de goluri a marcat Aguero pentru echipa din Manchester, la care a venit în 2011