Nicio categorie

Manchester City şi PSG ar putea fi EXCLUSE din Liga Campionilor

Două cluburi mari, PSG şi Manchester City ar putea fi excluse din competiţiile europene din cauza ”Fair Play-ului Financiar”. Ce înseamnă acest lucru? În ultimele două sezoane un club n-are...
04.05.2014 | 11:33
Manchester City şi PSG ar putea fi EXCLUSE din Liga Campionilor

Două cluburi mari, PSG şi Manchester City ar putea fi excluse din competiţiile europene din cauza ”Fair Play-ului Financiar”. Ce înseamnă acest lucru? În ultimele două sezoane un club n-are voie să înregistreze o balanţă negativă mai mare de 45.000.000 de euro. Mai exact, dacă PSG, spre exemplu vinde jucători în valoare de 100 de milioane de euro, nu trebuie să cumpere fotbalişti care, însumat, ar costa clubul francez 145.000.000 €. Pe scurt, PSG şi City vor fi taxate apru dacă vor cheltui prea mult! Englezii de la ”The Independent” se arată îngrijoraţi de situaţia lui Manchester City.

“Singurul nor la orizont pentru City este reprezentat de încălcarea FFP-ului UEFA, existînd posibilitatea ridicată ca alte cluburi să se lupte pentru locul lui Manchester City în Champions League în sezonul viitor, ameninţarea fiind mai mare decît se credea iniţial. ŢSKA Moscova este una dintre echipele care pot face cerere legală pentru acel loc săptămîna viitoare”, scriu englezii de la ”The Independent”.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri