CITY-STEAUA. Adi Popa: “Viitorul meu este aici!”

Oana Pascaru   
in Fotbal intern
24/08/2016, 00:02
CITY-STEAUA. Adi Popa: “Viitorul meu este aici!”

CITY-STEAUA. Adi Popa, unul dintre jucătorii de bază pe care îi are Steaua, a spus că speră ca în returul de miercuri seară cu echipa pregătită de Pep Guardiola să obţină un scor favorabil.

“Ne dorim un rezultat bun, ne dorim să-i avem şi pe fani aproape, pentru că am mai jucat în Anglia, cu Chelsea, şi am avut mulţi români alături. Nu ştiu dacă a fost vorba numai de greşelile noastre, însă de calitatea lor. Au jucători de talie mondială. Noi am tras nişte învăţături după meciul tur, am văzut unde am greşit şi am căpătat experienţa”, a spus Popa.

CITY-STEAUA. Popa a vorbit şi despre un posibil transfer al lui de la echipa pregătită de Reghecampf: “Viitorul meu este la Steaua, inclusiv în grupele Europa League. Nu plec. Eu sînt jucător şi fac ce-mi spune antrenorul, nu-mi permit să-mi dau cu părerea despre tactica de joc”.

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere a devenit netransferabil. Becali cere o sumă imensă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×