CITY-STEAUA. Coşmarul echipelor româneşti arbitrează la Manchester

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
23/08/2016, 00:02
CITY-STEAUA. Coşmarul echipelor româneşti arbitrează la Manchester

CITY-STEAUA. Trupa lui Laurenţiu Reghecampf a fost învinsă de Manchester City, scor 0-5, în meciul tur care a avut loc pe “Naţional Arena”, iar partida retur va avea loc pe terenul englezilor, miercuri, de la ora 21:45.

CITY-STEAUA. Partida care va avea loc pe stadionul “Etihad” între Manchester City şi Steaua va fi condusă de o brigadă de arbitri din Polonia, iar la centru va fi Pawel Gil.

CITY-STEAUA. Acesta va fi ajutat de asistenţii Piotr Sadczuk şi Marcin Borkowski, iar arbitru de rezervă a fost desemnat Konrad Sapela. Bartosz Frankowski şi Krzysztof Jakubik sînt cei doi arbitri adiţionali la partida din Anglia.

CITY-STEAUA. Nu este prima dată cînd o echipă românească este arbitrată de Pawel Gil. Acesta a mai fost la centru în 2012, atunci cînd Dinamo pierdea pe teren propriu cu Metalist Harkov, scor 0-2, iar CFR Cluj era învinsă, tot acasă, de Internazionale Milano, scor 0-3, în 2013.

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×