CITY-STEAUA. Guardiola ameninţă: “Nu intrăm pe teren să ne distrăm!”

Marian Popovici   
in Stiri sportive
22/08/2016, 13:24
CITY-STEAUA. Guardiola ameninţă: “Nu intrăm pe teren să ne distrăm!”

CITY-STEAUA. Manchester City a rezolvat calificarea în grupele Ligii Campionilor încă din turul de la Bucureşti cu Steaua, scor 5-0, însă Pep Guardiola a declarat că nu va face concesii adversarului în retur:

CITY-STEAUA. “O să schimbăm ceva. O să analizez echipa împreună cu oamenii mei şi vom decide cine are nevoie mai mult de antrenament decît de joc, ce jucători au mai multe minute în picioare. Dar, în acelaşi timp, nu vom intra pe teren pentru a ne distra ci ca să cîştigăm, să fim serioşi şi să ne pregătim.

CITY-STEAUA. Ştiu că pare că nu are sens să spun că nu sîntem calificaţi, dar trebuie să spun că sîntem aproape. Nu sîntem încă în Champions League, trebuie să ne respectăm adversarul iar cel mai bun lucru pentru asta este sa ne facem treaba, să fim serioşi şi să încercăm să cîştigăm meciul cu ce am exersat pînă acum”, a declarat Pep Guardiola.

CITY-STEAUA. Pep Guardiola l-a criticat pe Kun Aguero pentru că nu face faza defensivă: Am vorbit cu Sergio. El ştie că sîntem aici că să-l ajutăm cu jocul nostru, să avem cît mai multe ocazii posibile. Dar şi el trebuie să ne ajute pe noi. Cînd te implici atat în faza ofensivă cît şi în cea defensivă eşti şi mai genial. Nu poţi să fii genial cu mingea dacă dispari atunci cînd nu ai mingea. E imposibil”, a spus Guardiola.

CITY-STEAUA. Returul dintre Manchester City şi Steaua se dispută miercuri, de la ora 21:45 pe Ettihad Stadium.

Ştirea MOMENTULUI

Drama lui Kiki Bertens, adversara lui Halep din finala WTA Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×